2777
2789

سلام امروز با همسرم تماس گرفتم ک‌اشغال بود بعد خودش تماس گرفت و صحبت کرد گفتم تماس گرفتم اشغال بودی گفت شاید برق رفته آنتن پریده و....ولی بطوری رفتار کرد شک کردم الان رفتم رو گوشیش دیدم همون ساعتی ک‌من زنگ زدم داشته با کسی حرف میزده

اینا به کنار 2 بار تماس گرفته بود توی ایرانی من زده ولی توی تماس‌ها پاک کرده بود رفتم تو پیام ها دیدم همون شماره رو حسین سیو کرده و ساعت ۸ نیم روز پیام داده سلام خوبی کجایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیو کن پروفشو ببین رو تلگرام واتساپ اینا

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
تلگرام که ندارعایتارو نگا نکردم چک میکنم

همه چی و چک کن بله هم نصب کن چک کن ایتا هم همینطور 

نهایت با خطه دیگه ک مال تو نباشه ب اسم توهم نباشه زنگ بزن ببین کی جواب میده 

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

آخه خب چرا باید تماس ها رو پاک کنهچرا نگفت داشتم حرف میزدم برا همین چرا ساعت ۸ نیم روز پیام داده

این ک تماس پاک کرده کمی شک برانگیز هست اما با ی خط زنگ بزن ببین آقا جواب میده یا خانوم 

اکر هیچوقت کسی جواب نداد اون خانومه