2777
2789
عنوان

کسایی که به پسر اعتراف کردن بیان

144 بازدید | 15 پست

یه پسری همش پیام میداد بهم ولی نمی‌گفت قصدش چیه، تقریبا لاسم میزد اما خب پیشنهادی نداد و همکارم بود، منم وابسته پیامش شدم کم کم و بعد سر یه چیزی ناراحت شدم سرش و بهش گفتم اختلاف نظر داریم اونم گفت باشه مزاحم نمیشم، بعد دوتا پیج فیک بهم پیام داده بودن، حدس زدم خودشه منم چون اون موقع خیلی ناراحت بودم برگشتم به اون پیجه گفتم من به فلانی حس دارم و مزاحم نشو. و اسم خودشو آوردم. 

الان هشت ماهه میگذره از اون قضیه اما من انگار برام مثل روز اوله، حس میکنم غرورم رو خورد و خاکشیر کردم و این قضیه مثل سوهان داره روحمو میخوره.

دیگه دوسش ندارم حتی اما می‌خوام به هر قیمتی شده غرورم برگرده، واقعا نمی‌دونم چرا برام تموم نمیشه‌

چیکار کنم؟ کسایی که این اتفاق براشون افتاده بیان بگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه همکار داشتم چشمک میزد و…

هرموقع از پله ها میرفت بالا چندلحظه وایمیستاد منو ببینه یا احساس میکردم حسی داره

بعد یه ماجرایی پیش اومد و از محل کار رفت منم ناراحت شدم ‌پیام دادم و ابراز علاقه کردم و برگشت گفت من تو رابطه ام 

بعد این پیام برگشت دوباره سر کار 

انگار پشیمون شده بود یه جوری دودل بود هم میخواست هم نمیخواست یه روز یه پیام کاری بهش دادم ولی هیچ وقت جوابم و نداد 

من از ته قلبم ازش ناراضی ام 

‌خیلی دلم میخواد بهم پیام بده ‌بهش برینم ولی از اون موقع خیلی وقت گذشته وادم بی ارزشیه برام همیشه هم خواب میبینم بهم محل نمیذاره 

خیلی ناراحت میشم

واگذارش کردم به خدا

منم یه همکار داشتم چشمک میزد و…هرموقع از پله ها میرفت بالا چندلحظه وایمیستاد منو ببینه یا احساس میکر ...

دقیقااااااا منم همینطور، منم واگذار کردم اما حس میکنم خورد شدم، زورم از این میاره که اون دو سال نخ میداد بعد...

چقدر مثل منی، کارت چیه البته فضولی نباشه😄

حست و درک میکنمامیدوارم یه آدم هزار درجه بهتر بیاد تو زندگیمون نه این آدمای مردد

من اون واقعا تموم شد برام اما غرورم دردددد می‌کنه

گفتم بعد چند ماه خوب میشه اما همون اش و همون کاسه!

دقیقااااااا منم همینطور، منم واگذار کردم اما حس میکنم خورد شدم، زورم از این میاره که اون دو سال نخ م ...

نمیتونم بگم ولی این اقا از لحاظ موقعیت اجتماعی بالاست

اینجور آدما فقط لاشین همین

مورد از این بدتر هم داشتم که خیلی ضایع باهام لاس میزد جوری که تو محل کار همه میگفتن من با اینم ولی بعدش فهمیدم بایکی دیگه است به خاطر این دونفر دوسال بیشتر که افسردگی گرفتم خیلی آسیب دیدم امیدوارم کارماش و پس بدن