2777
2789
عنوان

چقد ازدواج کردنو دوس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 79 پست
دنیا دنیای قرارداده. من یک کد توی ذهنم دارم کسی که زیر بار مسئولیت نمیره عقب ذهنش اینه که هر وقت خوا ...

شاید

اون خیلی مایله خودم مایل نیستم فک میکنم اون باید بیشتر فکر کنه که اسیب نبینه

.

بنظرم خراب ذهن توعهمن تا الانم با ادمای مختلفی در ارتباط بودم دنبال درمان جدی تر باش

خب پس خداروشکر که نمیخای ازدواج کنی 

اونی که باآدمای مختلف بوده لایق ازدواج باشخص سالم نیست

همینطوری ادامه بده باقدرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایداون خیلی مایله خودم مایل نیستم فک میکنم اون باید بیشتر فکر کنه که اسیب نبینه

این زن هست که در عرف جامعه خواسته میشه و ذاتا میخوایم که مرد بیاد سمتمون و ناز بکشه. مرد وقتی حالت فاعل داره آزادی بسیار بیشتری داره توی انتخاب و زمان احساساتش هم معمولا به شدت زن نیست. ظلم نکن به کسی اما اول به فکر خودت باش 

خب تو دختر ضعیفی هستیوابسته هم هستم چون ما مدام پیش همیم و عمیقا دوسش دارم اما به موفقیت کاری و پیشر ...

خب این یکی دو سال اوله ولی وقتی میره روی چهار پنچ سال و شش سال هفت سال و ده سال کلا داغون میشی نه میتونی ول کنی نه میتونی بمونی حالت اره

این زن هست که در عرف جامعه خواسته میشه و ذاتا میخوایم که مرد بیاد سمتمون و ناز بکشه. مرد وقتی حالت ف ...

این یه تفکر غالبه من پارتنر قبلیم رو هم تک مرحله خواستگاری رد کردم چون خودم میتونم انتخاب کنم و نمیخوام انتخاب شم

و به زودی زود انشالا از این جامعه و عرفش خارج میشم

زن های ضعیف باعث میشن یک مرد کارمند معمولی با حقوق بخور و نمیر به خودش جرعت اینو بده بگه من دستم برای انتخاب بازه

.

خب این یکی دو سال اوله ولی وقتی میره روی چهار پنچ سال و شش سال هفت سال و ده سال کلا داغون میشی نه می ...

من کلا روحیه قوی ای دارم ازش سه تا بچم داشته باشم چیزی ببینم دل کندن برام راحته

.

من کلا روحیه قوی ای دارم ازش سه تا بچم داشته باشم چیزی ببینم دل کندن برام راحته

ببین من درک میکنم حرفتو اما میگم وابستگی دست ادم نیست ضمن اینکه تو وقتی عمرتو پای یکی میذاری بهش احساس تعرف و تملک میکنی چند سالته؟

ببین من درک میکنم حرفتو اما میگم وابستگی دست ادم نیست ضمن اینکه تو وقتی عمرتو پای یکی میذاری بهش احس ...

من عمرمو پاش نزاشتم اخه به همه ی کارهام رسیدم فقط ایشونم کنارم بوده همین

۲۵ عزیزم شما چن سالته

.