2777
2789
عنوان

چقد ازدواج کردنو دوس دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 79 پست
اخه اصلا ازدواج کن با نکناینجا اینجورین که وااای ازدواج نمیکنییی؟؟؟ بدبختتت ترشیده

اره  همه جا همینه هنوز جا نیوفتاده 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث ازدواج نیستخیلیا ازدواج نکردن و راضی انفقط من اعتقاد دارم هیچ آدم بلاتکلیفی خوشحال نمیشهاینکه من ...

ازدواج با تعهد و چهارچوبه و بازهم اکثر ازدواج ها بخاطر خیانت به طلاق ختم میشه

متاسفانه این چهارچوب فقط در اکثر اوقات یه حرف و باور الکیه 

ببین من خودم اصلا ازدواجی نبودم پارتنرم داشتم اما اما اما اللن که سنم بالا رفته عقلم اومده سرجاش و نمیتونم اجازه بدم کسی با اهان بازی کته و ازم سواستفاده کنه و مهم تر از همه ی اینها آقا تنهایی و ندارم طاقت دخترایی که کنار شوهر و بچه هاشون هستن و ندارم میفهمم چقدر اشتباه کردم ازدواج نکردم 

ببین من خودم اصلا ازدواجی نبودم پارتنرم داشتم اما اما اما اللن که سنم بالا رفته عقلم اومده سرجاش و ن ...

برو دادگاهرو ببین بیمارستانو ببین اون زنایی که از شوهرشون کتک میخورن و دهنشون تو زندگی صاف شدرو ببین میفهمی چ انتخاب خوبی کردی

.