2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قیمت یادت نیست اشکال نداره اکا یادت هست که خیلی گرون بود یا ارزون؟

منو خاله و مامانم کلی لوازم ارایشی یجا خریدیم 

اصلا یادم نیس 

من قیمت نپرسیدم🤣فقط ورداشتم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
منو خاله و مامانم کلی لوازم ارایشی یجا خریدیم اصلا یادم نیس من قیمت نپرسیدم🤣فقط ورداشتم

اخه میدونی چیه اصلش درحد دو سه میلیون تومنه و خیلی گرونه من یکی گرفتم زیر۲۰۰تومن خب طبیعتا فیکه که انقدر ارزونه الان خواستم بدونم کسی اینجا با قیمت ارزون خریده و راضی هم باشه؟

ارزون بود یادم نیست

منم یکی ارزون گرفتم الان فهمیدم اصل مک حدود دو سه تومنه خیلی گرونه بنابراین این ارزونایی که ما میخریم فیک هستن خواستم بدونم با وجود فیک بودن عملکرد خوبی داشتن که استفاده ش کنم یانه

اخه میدونی چیه اصلش درحد دو سه میلیون تومنه و خیلی گرونه من یکی گرفتم زیر۲۰۰تومن خب طبیعتا فیکه که ا ...

من جز بی بی کرم همه چیو فیک میگیرم رژگونه ریمل رژ وووو

اره برا من فیکه و راضیم تنها عیبش اینه من خیلی پوستم روشنه

این تیره میکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من جز بی بی کرم همه چیو فیک میگیرم رژگونه ریمل رژ وووواره برا من فیکه و راضیم تنها عیبش اینه من خیلی ...

حتما شماره مناسب پوستت نبوده

خب حالا که فیک بوده مال شمام بااین حال چندساعت ارایش رو نگه میداره باوجود فیک بودنش؟که منم استفاده کنم 

حتما شماره مناسب پوستت نبودهخب حالا که فیک بوده مال شمام بااین حال چندساعت ارایش رو نگه میداره باوجو ...

نمیدونم زیاد درگیز نبودم یکی ورداشتم دقت نکردم

۴ـ۵