2777
2789
عنوان

دامادمون بخاطر من رفت پای عمل 😭😭

683 بازدید | 24 پست

اونروز  با خواهرم و شوهرش رفتیم پیک نیک 

یه رودخونه اونجا بود ما هم رفتیم اب بازی 

منم اهمیت به جاهای عمیق اب ندادم رفتم داخل یه جای عمیق از رودخونه چشمتون روز بدنبینه رفتم زیر اب 

هی میومدم بالا جییغ میزدم و میرفتم زیر اب

همه دوربریام خندیدن فک کردن دارم ادا درمیارم 

اما دامادمون فهمید اوضاعم جدیه خواست بپره نجاتم بده پاش لب رودخونه پیچ خورد و زد به یه سنگ بزرگ 😭

شب اول پاش درد میکرد دکترا گفتن یه ترک سادست اما روز به روز بدتر شد رفت با دستگاه نمیدونم چی چی فیزیوتراپی 

گفتن  رباط صلیب پات  پاره شده باید عمل کنه 

از عذاب وجدان دارم میمیرم 

بچه ها بنظرتون تا کی خوب میشه 

اینم بگم ماه بعدی عروسیمه کلی برنامه داشتیم😓

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

بنده خدا خواست ثواب کنه خب مقصر نبودی اتفاق بوده خوب .ان شالله خوب میشه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا 

تقصیر شما نبوده تو هم داشتی غرق می‌شدی ولی بنظرم برو ملاقاتش عذر خواهی کن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خداروشکربه خیر گذشته شکستگی خوب میشه عزیزم 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

دمش گرم کمکت کرده 

نگران نباش خوب میشه ولی تا مدتها درگیره بنده خدا

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻