2777
2789
عنوان

نظرتونو راجبه این کیس ازدواج بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ها از این قولای ابکی میدن حمایت بهترین عروسی و این حرفا خود پسره جنم داره؟ سربازی باید بره چرا بیکاره؟ برای اشنایی و شناخت بیشتر به مشاور قبل ازدواج مراجعه کنید

من باشم تا وقتی شاغل نشده بهش جواب مثبت نمیدم، دارایی خانوادش ملاک نیس زیاد، در مقایسه با جربزه ی خود پسره، باید ببینی اصلا جربزه ی کار کردن داره یانه؟ وگرنه خانواده تیلیاردر هم باشن، اما پسره گشاد باشه، به درد زندگی نمیخوره، سی سال هم سن کمی نیس، ببین تا حالا چیکارا کرده برا پیشرفتش، به همه اینا اهمیت بده

نه پسری ک همش اویزون باباشه مفتم نمی ارزه مگه قراره زن باباش بشی

آویزون باباش نیس کاری که میخواد راه بندازه سرمایه ی نسبتا زیادی میخواد منتظره این سرمایه رو جور کنه. از طرفی این خونواده شوند کلی مغازه دارن دست مستاجر کرایش رو میگیرن پدرشم جدا تجارت داره برادرشم نمایشگاه ماشین داره اینم میخواد کارشو راه بندازه حالا بگو یه مدت بعد از ازدواجشم طول بکشه 

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
من شوهرم ۲۱ سالش بود دانشجو بود سربازی نرفته بود آژانس کار می‌کرد نابود شدیم از کجا معلوم خونوادش بع ...

فامیل نزدیکن دو کامل میشناسیم و اعتماد داریم بهشون

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
فامیل نزدیکن دو کامل میشناسیم و اعتماد داریم بهشون

نگاه به هیچکس به هیچکس به هیچکس غیر از خودت اعتماد نکن به هیچکس خیلیا بودن اندازه چشماشون اعتماد داشتن بعد ازدواج نابود شدن خوددانی اگر حمایتگر بودن به جای خرج عروسی یه مغازه کوچیک براش باز میکردن پسره میرفت اسنپ اگر دوست داری دستت جلو خانواده دراز باشه یا علی سنش کم نیست من دختری هستم از ۷سالگی کار مبکردم تجربه ثابت کرده فردا بالفرض خرج ازدواجم بدن بعدش همش یه دستش به دهن خونوادشه با کلی مشکلات یا تو سری خوری که روز اول دیدی کاز نداره سربازی نرفته

آویزون باباش نیس کاری که میخواد راه بندازه سرمایه ی نسبتا زیادی میخواد منتظره این سرمایه رو جور کنه. ...

با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه نمیدونم من اعتماد نمیکنم حتی دوقلوها شبیه هم نیستن نگو برادرش کار میکنه پس اینم میره سرکار شاید فقط میخوان از شرش راحت بشن