2777
2789
عنوان

مامان بزرگ مامانم داره میمیره ولی

169 بازدید | 14 پست

امروز مامانم و آبجی بزرگم رفته بودن دیدنش بعد عمرش به دنیا نیست و من دلم نیومد برم ببینمش بعدش داغون میشم فکرشم نمی‌کردم منو یادش باشه بالا 5 ساله ندیده منو. یه بار رفتم دیدن یکی از آشناها سرطان داشت 2 روز بعد فوت کرد داغون شدم تا چند روز. امروز مثل اینکه سراغمو می‌گرفته اصلا فکرشو نمی‌کردم منو یادش باشه من سر جمع 10 بارم ندیدمش راهشم دوره دیگه نمیتونم ببینمش عذاب وجدان افتاده به جونم💔 میترسم به مامانمم بگم دعوام کنه بگه اون موقع چرا نیومدی اصلا یه حالی شدم😭😭😭😭

عذاب وجدان نداشته باش

حق با توعخ

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دیگه نرم ببینمش؟

اگ میتونی برو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اگرمیتونی همین فردابرو چشم انتظارت هست دوست داره قبل ازرفتنش ببینتت

میترسم به مامانم بگم نبرتم کلی غرغر کنه چون خیلی گفت بیا بریم من زیر بار نرفتم گفتم اصلا منو یادش نیست هیچ بیماری نداره فقط معده درد شدید داره دکترا گفتن که به خاطر سن زیادشه

میترسم به مامانم بگم نبرتم کلی غرغر کنه چون خیلی گفت بیا بریم من زیر بار نرفتم گفتم اصلا منو یادش نی ...

حالا بگو شاید هم برد اگه نبرد دیگه تو گفتی 

خدا هست و این کافیست