2777
2789

این چ سریالیه افسرده میکنه ادمو ننیدونم هرچی خودمو نگه داشتم نزنم زیر گریه جوادو ک همینطور  میبینم اشک از چشام میریزه 

تو زندگی واقعی چقد پچه های بدبخت اینجوری هستن ک نیاز ب محبت پدر و مادر دارن چقدر ضربه میخورن وقتی خانواده ندارن هعییی روزگار😭😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب کلی اشک ريختم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

دختر مثل منی،ولی ما باید اگه کاری از دستمون بر میاد کاری براشون انجام بدیم اگر هم از دستمون کاری برنمیاد باید براشون دعا کنیم و بگذریم وگرنه این دنیا درد کم نداره،بگذر خودتو مشغول کاری کن،تا میاد تو ذهنت ،خودت ذهنتو دعوا کن

منم قبلاً اینجور فیلمارو می‌دیدم گریه میکردم ولی الان عصبی میشم امشب که کلا صدای تلویزیونو قطع کردم 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

کاش بهزیستی خیلی سخت نمیگرفت. بچه هارو راحتتر میداد به خانواده ها. بعد ۱۸ سال پسرارو یه دفعه رهاشون میکنن تو خیابون! خب اونا چیکارکنن تو اون سن .سرپناه از کجا بیارن. جوادی یه پسر خوش شانس بود که آخرش خوشبخت شد اماهمیشه تو واقعیت اینجوری نیست

منم قبلاً اینجور فیلمارو می‌دیدم گریه میکردم ولی الان عصبی میشم امشب که کلا صدای تلویزیونو قطع کردم

الان ک مامان صدیقه مرد دیگه نتونسم ادامشو ببینم پاشدم رفتم اتاق