2777
2789
عنوان

کیا کاملا بدون آرایش میرن بیرون

126 بازدید | 12 پست

من ازاونام که حتی برم سرکوچه هم باید آرایش کنم سایه ابرو و رژ وریمل و ضدآفتاب ولی این اواخر اصلا حال روحیم خوب نیس خیلی دلم تنگه میخوام یمدت بدون آرایش برم بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدون آرایش میرم ، گاها مهمونی ک باشه در حد رژ و ریمل استفاده میکنم ، بازم خودم رو شرطی نمیکنم که حتما همونم بزنم ، ی مدت عادت کرده بودم انگار اعتماد به نفس نداشتم بدون آرایش برم دیگه از سرم انداختم اینجوری حالم بهتره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

یه موقع ها ملایم...

یه موقع ها هیچی..

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

من چادری هستم و بدون آرایش نمیتونم اصلا ، یکم کانسیلر میزنم و ریمل و رژ لب و ژل ابرو ( از همشون کم میزنم ) 

بدون اینا احساس میکنم چهرم خیلی بی روحه 

وقتایی ک تو خونه هستم یا تو جمع فامیلامون هستم ک زیاد حجاب نمیکنم هیچ مشکلی با بی آرایش بودن ندارم حس میکنم مو که درمیاد ب خودی خود جذابیت صورت هزار برابر میشه اما وقتی روسری رو میارم جلو حس میکنم حتما ب یکم آرایش نیاز دارم تا رنگ و رو بگیرم 😑😑 منم این موضوع خیلی رو مخمه