lilipopti مدیر استارتر عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 6228 عنوان کیا هنوز بلو بانک ندارن😢☹️☹️ 413 بازدید | 43 پست اعلام کنید ببینم آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند.. 1404/05/19 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosel عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 730 من ندارم و نصب نمیکنم پس ازم نخواه صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات
دلنازتونم عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1510 من ندارم خیلی دوست دارم داشته باشم ولی سیمکارت بنام خودم ندارم 😔
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17627 من .. حتی نمیدونم چی هس اصلا... مال کدوم بانکه جریانش چیه ... برامم مهم نیست بدونم یا داشته باشم قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
lilipopti مدیر استارتر عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 6228 مننن اقاا میشه نصب کنی کد معرف منم بزنی؟ من سه نفر مونده دعوت کنم کارت مشکی بگیرم خیلییی دلم کارت مشکی رو میخوادتازه تا یک شهریورم هرکی با کد معرف یکی دیگه دعوت بشه صد تومن هدیه میگیره آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
hesari1378 عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 508 من ندارم خیلی دوست دارم داشته باشم ولی سیمکارت بنام خودم ندارم 😔 داشتن حساب پراز پول مهم تر از داشتن کارت خوشگله
lilipopti مدیر استارتر عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 6228 من اقاا میشه نصب کنی کد معرف منم بزنی؟ من سه نفر مونده دعوت کنم کارت مشکی بگیرم خیلییی دلم کارت مشکی رو میخوادتازه تا یک شهریورم هرکی با کد معرف یکی دیگه دعوت بشه صد تومن هدیه میگیره آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 1509 انقدر گفتن اینجا دیگه حالم بهم ميخوره از اسمش حتی ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
asemanesorkh عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 3197 اقاا میشه نصب کنی کد معرف منم بزنی؟ من سه نفر مونده دعوت کنم کارت مشکی بگیرم خیلییی دلم کارت مشکی ر ... حالا چه فرقی داره رنگ کارت؟
lilipopti مدیر استارتر عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 6228 من .. حتی نمیدونم چی هس اصلا... مال کدوم بانکه جریانش چیه ... برامم مهم نیست بدونم یا داشته باشم مال بانک سامانه بلین کار با اپلیکیشنش عالییی و راحته من از سال ۹۹ دارم آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..