2777
2789
عنوان

عقدمه بچه ها بیاین لطفا

236 بازدید | 19 پست

سمت ما رسمه اگر مراسم عقد گرفته بشه پای عروسه، من آدم کمالکرایی ام دلم میخواد همه چیز پرفکت باشه یا کلا نباشع، دلم نمیخواست جشن عقد داشته باشم، چون هم حس میکنم هزینه اضافیه هم ارزشش رو نداره چون مهمونای عقدمون شامل بزرگان فامیل میشن که اصلا حتی سن و سالشون به من نزدیک هم نیست. و مراسم خشک و یخی میشه 

تصمیم گرفتم فقط عقد محضری و آتلیه عکاسی و فیلم  باشه، و برای انتخاب آتلیه و مخصوصا میکاپم در حد یه عروس هزینه گذاشتم و جای خوب رو انتخاب کردم. الان حبفم میاد هزینه خوب کزدم ولی مهمونی نداریم کسی اصلا ببینه منو! 

بعد از اون طرف پشت سرمون حرف در بیارن چرا اینا جشن نگرفتن وقتی وضعشون خوبه چرا شیرینی عقد به ما ندادن! 

چه ذهن مغشوشی دارم من الان 🙁

یه جشنم بگیرین 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم جشن عقد بزرگترین اشتباه حالا چه ادم وضع مالیش خوب باشه چه نباشه

میکاپم نرمال انتخاب کن چون به قول خودت حیفه وقتی کسی نمیبینه بخوایی انقدر هزینه کنی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

این ک یکی عقد نگیره اوکیه و کار نرمالیه ولی اینکه علتش همچین چیزی باشه ن! خب مگ دختر ندارید تو فامیلتون‌؟بعدم موقع مراسما منتظر باش از دماغت دربیاد ک آرایشت اونی ک میخوای نمیشه و اتفاقات از این دست فقط ب دلیل اینکه حساسی! کمالگرایی چیزی نیست ک با افتخار بهش اعتراف کنی ،عامل آزار و اذیتت و درجا زدن و پسرفته