2777
2789

این چه مودیه؟

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

منم دقیقاً همینم.امشب از بس تنهایی بهم فشار آورد کلی گریه کردم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینجورمبعد از سی سالگی شدت گرفت دوست دارم از خونه بزنم بیرون اما وقتی میرم بیرون زیادی بر ...

وای منم، به شوق و ذوق میرم بیرون ولی زود شارژم تموم میشه دوس دارم برگردم خونه 

واای من رو بگو.با دوستم قرار گذاشتیم 

رفتم سر قرار توو دلم‌میگفتم واای من برلی چی اومدم ببینمت اخه حوصله تو ندارم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
اخی عزیزم قبل از اینکه وارد اجتماعات بسی چهار قل و آیه الکرس یبخون ۱۹ بار بگو بسم الله الرحمن الرحیم

باشه امتحان میکنم 

ممنون

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

وای منم، به شوق و ذوق میرم بیرون ولی زود شارژم تموم میشه دوس دارم برگردم خونه

دقیقا.

خاموش شدن رو احساس میکنم

البته من با کسایی که دوستشون دارم اینجوری نیستم.

بیرون اینجوریم. مثلا کوچه خیابون بازار. واقعا بدم اومده.