2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قربونت برمده ساله گرفتارم

خدامشکلتو حل کنه یه ظرف آب ندیده بردارآب بریز داخلش 35تاسوره ی قدر رو بادقت بخون بارعایت اعراب فوت کن بهش به نیت مشکلت بزارین گوشه ازاین آب بریز تو غذا وچایی درست کن معجزه وعظمت سوره ی قدر رو ببین خودم یه مشکل لاینحل پیش اومد برا به طور معجزه آسایی حل شد میتونی بااین آب وضو بگیرید حواست باشه. این آب متبرک نباید درون چاه فاضلاب بره

خدامشکلتو حل کنه یه ظرف آب ندیده بردارآب بریز داخلش 35تاسوره ی قدر رو بادقت بخون بارعایت اعراب فوت ک ...

خیلی ممنونم بابت پیشنهادتون

حقیقتا من آدم مذهبی ای نیستم

اعتقاد دارم

اما توانایی انجامش رو ندارم

بازم ممنون

خیلی ممنونم بابت پیشنهادتونحقیقتا من آدم مذهبی ای نیستماعتقاد دارماما توانایی انجامش رو ندارمبازم مم ...

خب مذهبی نباشی انجام بده خدا همه ی بنده هاشو دوست داره حتی کنه کاران رو البته دور از جون شما امید به خدا داشته باش منم زیاد مذهبی نیستم ولی برام جواب داد بعد هروقت خواستم دعا کنم گفتم ای خدا یا اله العاصین یعنی ای خدای گنهکاران همیشه جواب گرفتم

اگه تونستم چشمبازم مرسی

حتما میتونی تاحالا پیش اومده که یه گنجشک کوچک بیاد داخل اتاق مادرش چقدر خودشو به درمیکوبه تا جوجه شو بیاد ببره خدا هم برای بنده ش همینطور محبت داره می‌ حاد به سمتش برگزده