2777
2789

دوستان من و همسرم با هزار بدبختی ی خونه پیش ساخته خریدیم که در طی یکسال باید پولش میدادیم، خونه ساخته شده و تکمیله اما بخاطر اینکه همسرم هنوز ۳۰۰ میلیون به مالک بدهکار بود خونه رو به خواهرش فروخت

البته شوهر خواهرش پیشنهاد داد گفت اگه نمیتونی ۳۰۰ ت بدی خونه رو به ما بفروش

شرایطشون این بود که ۱۱۰۰ م پول نقد داشتن که دادن و ۳۰۰ ت هم موقع سند زدن میدن، ۳۰۰ ت باقی مانده مبلغ خونه رو گفتن نداریم به صورت اقساط ۵ ساله ماهی ۵ میلیون بهت میدیم!

البته بقیه مبلغ رو هم خود خونه وام ۵۰۰ م ت داره که خودشون باید بپردازند

همسرم قبول کرد و ۱۱۰۰ گرفت تا بقیه پولش بدن

الان ی ماهه قرارداد نوشتند و شوهر خواهرش پشیمون شده میگه معامله رو فسخ کن پول منو برگردون، همسرمم میگه جریمه برای فسخ میشه ۲۴۰ میلیون که کم میکنم و پولت برمیگردونم

ولی اونا قبول نکردن و پشت سر ما بین فامیل حرف زدن و گفتند دزدن و پول ما رو بالا کشیدن

من به همسرم میگم شاید خیریته و پولش برگردون و خونه رو پس بگیر

اما همسرم میگه خونه اصلا رشد نکرد و ما اگه پول بدیم طلا رشد میکنه، 

اما آخه اکه شما بودین ۲۰۰ ت از مبلغ خونه رو قسطی ۵ ساله میدادید برجی ۵ میلیون بعد با ۱۱۰۰ برید طلا بخرید با امید اینکه رشد کنه؟

طلا که رشد می کنه شک نکن

ولی اگه معامله رو فسخ کرده نوش جونتون هم شرعیه هم قانونی

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘