2777
2789

مثله همین سیتالوپرام اسیتالوپرام ونلافاکسین دولوکستین

ترانیل سیپرومین و اینها برم ناصرخسرو بدون نسخه میفروشن دیگه ؟

اگه واسه خودکشی میخوای ناصرخسرو موردی نداره

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی چرا (شاید در آیند نزدیک) افسردم مامانم نمیزار برم دکتر میگه دکتر مریضت میکنه 🤦‍♀️

اول افسردگی رو بشناس هر علامت و مشکلی نشون از افسردگی نیست

این قرصا هم که اسمشون تو گوگل یا هرجا دیدی بدون نسخه فروش ندارن پس ینی ویتامین D نیست سرخود استفاده کنی

تو که میتونی تنهایی بری ناصرخسرو چرا تنهایی نمیری دکتر؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اول افسردگی رو بشناس هر علامت و مشکلی نشون از افسردگی نیستاین قرصا هم که اسمشون تو گوگل یا هرجا دیدی ...

مامانم نمیزار برم همه جا دنبالم میاد فکر میکنه هرکس بر روانپزشک دیونه میشه 😶

مامانت راست میگه قرص ها اعتیااااد میاره و عواااااارض داره

بدتر میشی!

شبها بادرنجبویه دم کن یک استکان بخور.

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

مامانت راست میگه قرص ها اعتیااااد میاره و عواااااارض دارهبدتر میشی!شبها بادرنجبویه دم کن یک استکان ب ...

اوضاع من خراب تر این حرف هاست که دمنوش دم شده درستش کنه خصوصا اینکه جدیدا وحشتناک عصبی هم شدم 🤦‍♀️

اوضاع من خراب تر این حرف هاست که دمنوش دم شده درستش کنه خصوصا اینکه جدیدا وحشتناک عصبی هم شدم 🤦‍♀️

ادویه جات اصلآ نخور ،سکنجبین با کاسنی برات خوبه

یه حجامت عام یا فصد خون برات واجبه

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4