2777
2789
عنوان

سوال گوشی

55 بازدید | 7 پست

وقت راه اندازی گوشی ایمیل شوهرم ذخیره کردم الان سابقه جست و جوها من برراش میره 

اخه رو مرور گر کامپیوتر ایمیل خودم بودم با گوشی قبلیم کار میکردم هرچیزی با کامپیوتر سرچ کرده بودم حتی رمز عبورم می اورد رو گوشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنوناز تنظیمات گوشی یا مرورگر

برای خاموش کردن همگام‌سازی ، باید به تنظیمات دستگاه خود مراجعه کرده و گزینه همگام‌سازی (Sync) را غیرفعال کنید. این کار معمولاً در بخش حساب‌ها (Accounts) یا تنظیمات پیشرفته (Advanced settings) قابل دسترسی است. در اینجا مراحل کلی و چند مثال برای دستگاه‌های مختلف آورده شده است:
مراحل کلی:
  1. 1. باز کردن تنظیمات:
    به تنظیمات دستگاه خود (Settings) بروید.
  2. 2. یافتن حساب‌ها:
    به دنبال بخشی با عنوان «حساب‌ها» (Accounts) یا «حساب‌ها و همگام‌سازی» (Accounts and Sync) بگردید.
  3. 3. انتخاب حساب:
    حساب مورد نظر خود (مثلاً حساب Google یا iCloud) را انتخاب کنید.
  4. 4. غیرفعال کردن همگام‌سازی:
    گزینه همگام‌سازی (Sync) یا همگام‌سازی خودکار (Automatic Sync) را غیرفعال کنید. ممکن است لازم باشد وارد تنظیمات پیشرفته (Advanced Settings) شوید و سپس همگام‌سازی را خاموش کنید. 
مثال‌هایی برای دستگاه‌های مختلف:
  • اندروید:
    • به تنظیمات (Settings) > حساب‌ها (Accounts) > حساب گوگل (Google Account) بروید.
    • گزینه همگام‌سازی حساب (Account sync) را انتخاب کنید.
    • سوئیچ مقابل هر سرویسی که نمی‌خواهید همگام‌سازی شود را خاموش کنید. 
  • مرورگر کروم:
    • آدرس را در نوار آدرس وارد کنید.
    • روی "خاموش کردن و خروج" (Turn off and sign out) کلیک کنید. 
  • اینستاگرام:
    • به پروفایل خود بروید.
    • منوی سه خط افقی (سه نقطه) > تنظیمات (Settings) > حساب (Account) > مخاطبین همگام‌سازی (Contact Syncing) را انتخاب کنید.
    • سوئیچ "مخاطبین همگام‌سازی" (Connect Contacts) را خاموش کنید.

سلام.من کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼