2777
2789

خلاصه وار میگم

چندماه شوهر رفته وقتیم رفت کلی چرت و پرت گفت و رفت چون زورش میومد کار کنه گفت میرم خونه مادرم میخورم میخابم ی بار زنگ زذم جواب نداد ی واسطم فرستادن چرتو پرت گفت همین تا امروز

منو خاهرم جاریم

من رفتم دنبال کارای طلاق خواهرم گاهی خبری بود میرسوند.

فقط چرت و پرت های مادرشوهرم بود ک محل نمیدادم ک پول نداره فوقش میره زندان ولاید میخاد شوهرم کنه و...همین چیزایی ک عادیه تو طلاق

حالا امروز من دنبال کارای جداسازی یارانه بودم بچه رو سیستم راه نمیداد منم فک میکردم کارت مسدوده شوهرم رفته عوض کرده یارانه رو میگیره این مدت

خلاصه امروز خاهرم زنگ زد مادرم ک شوهرش گفته داداشم پول بچهو نفقه رو گفته میدمولی مهریه ندارم و بچه هم نمیخام

منم این شنیدم زنگ زدم شوهر خاهرم گوشی رو بهش داد خط جدید گرفته من ندارمش

گفتم جلب بگیرم یا توافق کنیم سر نفقه

من نفقه خودم نمیخام حکم مهریه هم نمیبرم برای اجرا فعلا فقط ننفقه بچه منظم بریز

حقوقش اداره کاره مطمئنم دادگاه بخاد مشخص کنه کم میزنه مهریه هم ک عملا هیچ

اونم هرچی میگفتم فقط میگفت باشه

شماره کارت بده.گفتم هزینه کلاس و سرویس و ..گفت باشه شماره کارت بده

صداشم مثل ادمی ک ذوق دارهک باهاش حرف میزنی

گذشت دوباره عصر خاهرم گفت شوهرش گفته داداشم گفته(سعی کنین متوجه بشین:/دیگه)ک من طلاقش نمیدم خرج بچه فقط میدم اون جدا زندگی کنه من جدا

حالا وکالت طلاق و حضانت بهم داده.

ی حس عجیبی دارم.حس سردرگمی.هنگ کردن

بنظرتون چ مرگشه این ادم

من ک جلسه بعدی حکم طلاق میگیرم و تمامه 

اشاره ای هم نگرد ک بگم پشیمونه

نظر شما چیه؟تحلیلتون از رفتارش چیه

اینم بگم جای برگشت نیست اصلا

فقط وسط جرف نفقه بچه گفت کارت پایان خدمت و ملیم بفرست بیاد

شایدم میخاد خرم کنه ب اسم نفقه بچه میریزم اینا بگیره

بره درخاست المثنی بده یکم بدو بدو کنه

منه بدبخت با بچه 4بار رفتم تو گرما شهر کناری تا تونستم یارانه خودم جدا کنم بچههم مونده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهریه رو بزار اجرا هر چقدرم دادگاه کم ببره بازم پشتوانه زندگیت میشه. نفقه و خرج بچه حکمش جداس اونارم تونستی بگیر. قید مهریه رو نزن حتی اگر شد سالی یه نیم سکه بازم بگیرش وگرنه بعد ها سختتت عذاب میکشی و پشیمون میشی 

چه بد دوخواهر با یه خانواده ازدواج کنن .چرا زن گرفته کسی که کار نمیخواد کنه بخورو بخواب خونه ماددش ! ...

خواهرم لنگه خودشونه میسازن باهم

اولاش ک کلا چرت مادرش گفت ک شاید بچم نهاد کار کنه وداداش بزرگش گفته بود ولش کن ببینم میتونه خرج خودشو بچه در بیاره خودش پشیمون میشه و....

نمیدونم الان ترس حکم جلب گرفتن یا نقشه دارن یا چی

اینا زیاد دروغ گو هستن سرکار بود من میدونستم مادرشوهرم میگفت نههههه تو خونس

مهریه رو بزار اجرا هر چقدرم دادگاه کم ببره بازم پشتوانه زندگیت میشه. نفقه و خرج بچه حکمش جداس اونارم ...

بیخیال ک نمیشم ولی روندش خیلی طولانیه گفتم حد اقل ببینم واقعا واریز میکنه یانه

خب راحت میتونی جدا شی که .اهمیت نده به کاراش

حقیقت این مدت ک نبود هم اوضاع کاری بخاطر گرما خرابه هم هرچی داشتم دادم برای تمدید خدنه و مغازه و برو بیا دادگاه دستم خالیه گفتم تا حکم بیاد ی چیزی بریزه برای بچه