2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چاره ای نداشتم واقعا الان میگه تو سر دو دنگ زندگیتو فروختی

بگو نه سر نامردی و نمک ننشناسی تو اینکارو کردم ...خودش قفلو عوض کرده بعد دست پیشم میگیره 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

خواهرانه بهت میگم بهش اعتماد نکن منم همسرم و خانوادش خودشیفته ن چند تا تاپیکتو خوندم خیلی از نظر رفتاری خودشیفته ها شبیهن و اصلن اصلاح شدنی نیستن

خودتو و روح و روان و حتا جسمتو زندگی و آیندتو نجات بده و جداشو راحت و بدون تحقیر و توهین و نقشه هاشون زندگی کن 

تمام حرمتا شکست و ب نظرم راهی نیس

فقط میتونم بگم هزاربار شکر کن ک بچه نداری و تا میتونی جدا شو به هیچ عنوان فکر نکن داری اشتباه میکنی

بزرگترین درد بی درمان خودشیفتگی

ک منم تو یک جهنم با بچم میسوزم😭😭😭😭😭

خداجونم برای اولین بار بشنو آرزوم رو براورده کن نزار سردرگم شم نزار خسته بشم برای حال دلم دعا کنید

شوهر منم خودشيفتس و من تو عقدم و ميخام جدا شم بهترين كارو كردي در حق خودت ك دنبال طلاقي 

ادماي خودشيفته هيچ وقت قبول نميكنن كه مقصرن و هميشه يه حرفي براي گفتن دارن 

و اينم بگم كه اضلا گول حرفاشو نخور اون ادم تغيير پذير نيست من اين ادمارو ميشناسم كاملا 

يكي از صلاح هاشون عذاب وجدان دادنه و با اين كار بازي رواني راه ميندازن 

يه مدت زندگي ميكردي رسما پيرت ميكرد 

اميدوارم بهترين ها برات اتفاق بيوفته♥️