2777
2789

والا تبلیغ که زیاده الان میگن گاتیوهم خوبه یعنی پیج ها تبلیغ می‌کنند من استفاده میکنم گاتیوفعلانتیجه نداده اگه نده میرم مزو ،پی آر وی وکیوسوئیچ این سه تاروانجام میدن توکلینیک شهرمامیگن نتیجه میده من برای زیربغل میخوام برم البته لیزرم میرم درضمن من تیرگیم زیاد نیست من ازمام استفاده کردم تیره شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی که بگه با تضمین و صدرصد دائمی سفید  نخونده باید رد بشه 

دکتر با تخصص و نسخه کرم های فرمولاسیون شده  از کلمه تضمین و دائم  استفاده نمیکنن 

کسی کلمه تضمین و دائم بگه صد درصد کلاهبرداره  

شما کرم رو برای چه ناحیه ایی میخوای و چه مشکلی ؟ 

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️

والا تبلیغ که زیاده الان میگن گاتیوهم خوبه یعنی پیج ها تبلیغ می‌کنند من استفاده میکنم گاتیوفعلانتیجه ...

منم گاتیو شنیدم 

منم زینک ییاهم کرد اه اه 

به امید رسیدن به دو تا 

جایی که بگه با تضمین و صدرصد دائمی سفید نخونده باید رد بشه دکتر با تخصص و نسخه کرم های فرمولاسیون ش ...

برای کشاله ران و بیکینی عزیزم 

توی دیجی کالاهم خوندم همه راضی بودن نمیدونم چ کنم

به امید رسیدن به دو تا 

منم گاتیو شنیدم منم زینک ییاهم کرد اه اه

منم زینک میزنم ولی میگن غده های لنفاوی تورم می‌کنه نزدم ترسیدم برای تعریق خوبه عزیزم عرق هم باعث تیرگی میشه یااستفاده ازژیلت

برای کشاله ران و بیکینی عزیزم توی دیجی کالاهم خوندم همه راضی بودن نمیدونم چ کنم

یک محصول ایرانی اصل داروخونه ایی بهتر از خارجی فیک هست 

برای روشن کردن بدن کلی کرم روشن کننده بدن داریم  

کرم روشن کننده پوست صورت استفاده میکنم برند درمالیفت

خیلی راضیم خیلی 

این برند محصول روشن کننده پوست بدن رو هم داره 

ی شوینده روشن کننده هم کنار کرمی که میگیری بخر که زود اثرشو ببینی 

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️

منم زینک میزنم ولی میگن غده های لنفاوی تورم می‌کنه نزدم ترسیدم برای تعریق خوبه عزیزم عرق هم باعث تیر ...

من اینجوری نبودم عزیزم از وقتی زینک زدم شد

به امید رسیدن به دو تا 

یک محصول ایرانی اصل داروخونه ایی بهتر از خارجی فیک هست برای روشن کردن بدن کلی کرم روشن کننده بدن دار ...

بخدا خیلی دیر اثر میکنن عزیزم

به امید رسیدن به دو تا