2777
2789
عنوان

گل من گلی جان

110 بازدید | 12 پست

سلام عزیزم مرسی واسم تاپیک زده بودی حرفای شما و بقیه ی خانوما خیلی دیدم رو عوض کرد ممنونم ازتون 

باز همین طور که سره کاره بهم پیامک داد واس منت کشی و این حرفا

@گل_من_گلی_گل_گلی‍ 

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من الان تایپکتو خوندم شوهرت گناه داره تلاششو کرده ولی نشده لطفا ترکش نکن معلومه عاشقته🥺💔

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

اسی من الان تایپکتو خوندم شوهرت گناه داره تلاششو کرده ولی نشده لطفا ترکش نکن معلومه عاشقته🥺💔

چشم🥲🤦🏻‍♀️ خدایی پسر خوبیه ولی یه کم تازگیا این شکلی شده بودم 

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

خیالت راحت پررو نمیشههرچیزی اندازه ای دارهزیادی به اخم و تخم و غرغر و منت ادامه بدی، اون هم از منت ک ...

عه شمااا

سلامم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

چشم🥲🤦🏻‍♀️ خدایی پسر خوبیه ولی یه کم تازگیا این شکلی شده بودم

نه نشو . کنار هم بمونید و زندگی رو بسازید اینجوری قشنگتره 

اگه واقعا عشقشی و به عشقتون ایمان داری خرابش نکن❤️

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

سلام چطوریاوضاع بهترهزندگی به کام شده؟

خداروشکر همه چی رواله 

بعد اون سختیا... 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش.