2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم فقط منو ببینه

109 بازدید | 9 پست

شوهرم خیلی بچه ننه اس

خیلی مامانیه یجوری به حرف مادرش میره که گند زده تو زندگیمون و مادرش مار کبراعه و پشت همه رو از پشت بسته

حتی اجازه هاشو از اون میگیره پولاشو برا اون خرج میکنه

ولی اصلا توجهی به من نداره انگار نمیبینه و وجود ندارم نه حمایت مالی نه احساسی نه هیچی با اینکه یه دختر شش ماهه هم داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست و پنجسه سال

قدم اول عزیزم پذیرش

ببین همسرت ۲۵سال فرزند مادرش یعنی راه رفته خوابیده غذا خورده همه این ۲۵سال با اون بوده

شما ۳سال اومدی طبیعتا هم میدونی ۲۵سال خیلی بیشتر از ۳سال

یعنی حتی اگه همسرت باطنا از مادرش بدش بیاد بخاطر عادتی که درمغزش ایجاد شده کشش به سمت اون داره بخصوص که مادرش نزاشته مستقل بار بیاد و اونو وابسته خودش کرده

چاره چیه؟اینکه اول نخوای بزور و تلاش و چماق خودتو برابر کنی

بعد اینکه روبرو قرار نگیر وانمود کن کنار مادرشی ببین مادرش خواسته یا ناخواسته واسش باارزش تو بخوای از چیزای بارزشش بد بگی اونو حذف نمیکنه نسبت بتو جبهه میگیره

سعی کن بد گویی مادرش رو نکنی و اونو کوچیک نکنی

درعوض تو چشم همسرت خودتو بزرگ کن تا مادرش کم کم کمرنگ بشه