2777
2789
عنوان

امروز روز جهانی تنبلی بود😂

84 بازدید | 7 پست

امروز بعد سه روز پاشدم خونه رو یه دستمال و جارو کشیدم شوهرم گفت بیا بشین توروخدا امروز روز تنبلی سه روز جمعه نکردی امروزم ولش کن مسخره اش کردم گفتم مگه روز تنبلی ام داریم الان که نگا کردم دیدم آره امروز واقا روز تنبلی بود 😂😂

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم بعد چن روز اولین روزی بود ک کار کردم

بخدا الان که فهمیدم پشیمون شدم کاش امروزم استراحت میکردم😂

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

چه جالب. من آدم خیلی فعالی هستم. ولی امروز خیلی خسته بودم و هیچ کار مفیدی نکردم و تماما استراحت کردم (دیشب ساعت ٢ از مسافرت برگشتیم). 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چه جالب. من آدم خیلی فعالی هستم. ولی امروز خیلی خسته بودم و هیچ کار مفیدی نکردم و تماما استراحت کردم ...

کاش منم استراحت میکردم اینجوری الان نمیسوختم کمر درد گرفتم بخدا انقد کار داشتم😂😂