2777
2789
عنوان

چرا همه تو سایت مریم مقدسن

381 بازدید | 30 پست

من خودم دانشگاه که میرم ۸۰ درصد دخترا باکره نیستن 

دوستام هم ۷۰ درصد باکره نیستن قبل ازدواج مردا که ۹۹ درصده 

بعد الان که از اوضاع دانشگاهم گفتم که چقدر اوضاعش خرابه همه گارد گرفتن که دوستای تو خرابن 

من نمیدونم اینا چی میگن 

الان نمیدونم دخترا تو دانشگاه ما حتی تعریف هم میکنن 

میان تو خوابگاه میگن امشب خونه اون پسره بودیم دیشب اون اون یکی 

بعد همه به من حمله میکنن 

الان من اشتباه میکنم یا اونا فاز مریم مقدس دارن یا شهرشون و دانشگاهشون مثل ما نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی راستش منم ی مریمم 😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

همه بد نیستن

ولی از قدیم همه جور ادم بوده

من از بابام شنیدم که فامیلامون تعریف میکردن که دخترای دانشجو میومدن واسه پول پیشنهادای بد به مردای کاسب میدادن که بتونن برن واسه خودشون لباس بخرن اینا واسه دهه هفتاد بود منظورم سی سال پیش هم همچین چیزایی بوده ولی همه زنا مشکل اخلاقی نداشتن 

ربطی نداره به مریم مقدس بودن .ولی چه جوری میان میگن باکره نیستیم به هم دیگه!

تو خوابگاه قشنگ از تعداد رابطه هاشون و تعدا دوست پسراشون که خونشون رفتن تعریف میکنن شب برا هم بعد میخنندن

عقاید آدما با هم فرق دارع 

بعدشم یه جاهایی بعصیا دیگه واقعا دیگه شور روشن فکری رو دارن در میارن ، الکی ادای ادمای بی تفاوت و لش رو در میارن 

حدودا یه چیزیم یاد گرفتن به اسم به تو په ، تو زندگی بقیه دخالت نکن و....

یکی نیست بگه اینا دخالت تو زندگی بقیه نیست