انقدرغصه ی پول خرج کردن وپس انداز و نمیخوردم چون عروسی رو خودمون میگرفتیم نمیخواستم به شوهرم فشاربیاد آخرشم همه ی پولا خرج شد فقط درجهت خوش آمد بقیه معلومم نشد چی شددرحالی که من داشتم به این فکرمیکردم که لباس عروسم نکشه رو زمین شوهرم صدتومن خسارت نده کلا هم توعروسی خودم نبودم چون نیومدن دنبالم من برای هیچکس مهم نبودم همه فقط به خودشون اهمیت میدادن بخصوص مادرشوهرم وشوهرمم به مادرش اهمیت میداد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منو همسرم مثل اکثر زوج ها شب عروسی سر موضوع بی اهمیت بحثمون شد، همیشه هم خوشحالم چون دقیقا قبل ورود به تالار همه چیز رو حل کردیم و با شادی وارد جشنمون شدیم، به این بلوغ خودمون خیلی می بالم، درصورتی که سنمون کم بود، اما بهترین شب زندگیمون بیخود و بی جهت خراب نکردیم و بهمون خوش گذشت، از اون خوش گذشتن هایی که انگار چهار پنج ساعت عروسی ده دقیقه بیشتر نبود و زود تموم شده بود برامون
منم چشمام درسته اینقدر گفته بودم لایت و در حد گریم میخوام برداشت موهام را مش کرد چشمامم سیااااه .هی ...
ممم میکاپ سیاه قهوه ای اصن خیلی بد بود واقعا موهام اومد رنگ کنه خیلی بد شد بیشتر شبیه رنگ زرد شینیون بالا طرح قدیمی بست اصلا عکسمو ببینی نمیگی عروسیت دو سال پیش میگی نال سال ۸۰
منم می خوام همین کار رو کنم ولی خانوادم قبول نمی کنند
فقط خودتون مهمین.ما اون روز ناهار هم نخوردیم یکی غذا واسمون نیاورد همه مشغول بودن بعدم رسیدیم تالار هنوز کسی نیومده بود فامیلای بغ کرده ی جا نشستن حالا درسته من خودم عروسی مذهبی میخواستم ولی نه دیگه بداخلاق .بعد همه جا خودم معروفم عروسیا را گرم میکنم میگم بابا نیومدین عروسی واسه خودتون اومدین تو شادی اونا سهیم باشیم .اگه خانواده آن راضی نشدند بدجوری بگیر که کسایی که پایه آن بیان
ممم میکاپ سیاه قهوه ای اصن خیلی بد بود واقعا موهام اومد رنگ کنه خیلی بد شد بیشتر شبیه رنگ زرد شینیون ...
والا حالا عروسی من ۱۱ سال پیش بود ولی جالبه دو روز بعد که عکسای فرمالیته را گرفتیم و خودم کامل آرایش کرده بودم همه گفتن از عروسیم بهتر شده کاملا لایت و هنوز که هنوزه از مد نیفتاده
یا علی خدا نکنه نه برادرش فوت کرد خانواده نگذاشتند یک سال بشه همش غر می زدند که عروسی کنید حالا می فهمم داغ عزیز برای شوهرم سخت بوده وخانواده بی فکر من ما را تحت فشار گذاشته بودند