2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم

693 بازدید | 40 پست

توروخدا بگید چجوری خودمو خلاص کنم

دیگه نمیتونم هیچ جوره 

هر روز که میگذره بیشتر از دیروز در عذابم

فقط بگید چجوری تموم کنمم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی عمرت به این دنیا باشه هر کاری ام کنی باز هم زنده میمونی

پس فکرای منفی رو از سرت بریز بیرون برای مشکلی که اذیتت میکنه چاره پیدا کن از خدا آرامش بخواه به ائمه متوسل شو ذهنت رو پاکسازی کن

قرص برنجالبته اگه میخوای بگو قضیه چیه

توروخدا بگو از کجا باید بگیرم 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

نکن عزیزم ما آدما همه تو یه برهه از زندگیمون دلمون میخواد نباشیم همه تا حالا به خودکشی فکر کردن همه یه دوره ای از زندگی شون افسرده بودن همه یه جاهایی به ته خط رسیدن ولی زندگی کردن از نو ساختن