2777
2789
عنوان

اکسم هی پیام میده😢

147 بازدید | 11 پست

الان تو رابطم دو سه هفته دیگه میاد خاستگاری

خیلی دوسش دارمااا مرد رویاهامه همه چی تمومه

ولی به ذرههه دلم پیش دوست پسر سابقم گیر کرده خیلی پولدار بود چنتا بوتیک داشت ماشین خارجی داشت بهم توجه میکرد بخاطر ظاهرش و هیکلش که به دلم نبود کات کردم 

الان هرسری میرم بازار اتفاقی منو میبینه یا دنبالم راه میوفته یا زنگ میزنه پیام میده نمیذاره فراموشش کنم

امروزم رفته بودم بازار الان دیدم بلک لیست تماسامو هم دو بار زنگ زده هم پیام داده

از این حس مرخرف بدم میاد که هم عذاب وجدان بگیرم اونی که دوسم داره جوابشو ندم هم خیلی جلوی خودمو بگیرم که جوابشو ندم بخاطر عشقم😢

:)

به هر دوتاشون گفتم که حس عذاب وجدان نداشته باشم به اکسم گفتم تو رابطم و رابطمون جدیه لطفا حتی اگه اتفاقی از جلوی بوتیکت رد شدم نیا دنبالم هی میگه باهاش کات کن بیا پیش من خوشبختت میکنم

به عشقم گفتم گفت من تورو خیلی دوست دارم میدونی که قصدمم جدیه ولی ببین دلت کجا خوشحالتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هر دوتاشون گفتم که حس عذاب وجدان نداشته باشم به اکسم گفتم تو رابطم و رابطمون جدیه لطفا حتی اگه ات ...

😐

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

به هر دوتاشون گفتم که حس عذاب وجدان نداشته باشم به اکسم گفتم تو رابطم و رابطمون جدیه لطفا حتی اگه ات ...

دلت کجا خوشحال تره ؟ 

این و کسی بهت گفت که قصدش جدیه و میخواد بیاد خواستگاری 

با هیچ عقل و منطقی جور در نمیاد تو موقعیت این آدم با شنیدن این حرفا از تو همچین واکنشی نشون بده ! 

چند تا احتمال هست که بیخیال 

انشاالله که انتخاب درستی داشته باشی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

میون دو تا دلبر🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️
من دو دلم کدوم ور
اینور برم یا اونور؟
اینور برم یا اونور؟
یکیش سیاهه گیسوش
آبشار ریخته بر دوش
یکیش طلای طلایی
با چشم کهربایی
یکیش شلوغ و طناز
عاشق رقص و آواز
یکیش متین و سنگین
ساکت و ناز و شیرین
کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
دلت کجا خوشحال تره ؟ این و کسی بهت گفت که قصدش جدیه و میخواد بیاد خواستگاری با هیچ عقل و منطقی جور د ...

الان بهم نگفت ببین دلت کجا خوشحال‌تره دوماه پیش گفت الانم دیگه هرموقع اکسم پیام میده دیگه به پارتنرم نمیگم 

دوماه پیش که این حرفو زد واقعا ازش ناراحت شدم

گفت من واقعا تورو دوست دارم و میخوام کنارم باشی اما دلم نمیخواد اگه کس دیگه ای رو دوست داری با من ادامه بدی منظورش این بود

الان بهم نگفت ببین دلت کجا خوشحال‌تره دوماه پیش گفت الانم دیگه هرموقع اکسم پیام میده دیگه به پارتنرم ...

در هر حالت من درک نمیکنم این آدم رو با این واکنشی کن نشون داده رو !