2777
2789

من الان عقدم بخواطر مشکلات خودم همسرم صبح داشتم میرفتم مشاوره وای اینکه زن بابام حرف در میاره گفتم میرم پرونده درست کنم موقع عقد گفتن که دروغم نبود 

پدرم گیر داد چرا به من نگفتن به تو گفتن حرفم باور نکرد می‌گفت میری جا دیگ منم گفتم خودت من و عمه باهم برسون دم بهداشت بیا داخل  خلاصه دعوا سر گرفت منو حسابی کتک زد منم رفتم خونه مامان بزرگم با عمم رفتم برگشتم نرفتم خونه ساعت 7رفتم خونه منو از خونه بیرون کرد به عمه مادربزرگم قبر پدربزرگم فش داد گفت نری کتکت میزنم منم میرفتم نامادریم گفت نرو منم خلاصه اومدم الان خونه مامان بزرگم 

حالا منم نامزدم الان نبودم کلا میموندم اینجا نمی‌دونم چکار کنم دلم نمی‌خواد برم ولی میترسم بشه. اتو واس نامزدم و خانوادش سو استفاده بشه 

حالم خرابه واقعا نمی‌دونم چکار کنم 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت نمیتونه بگه

ابرو ریزیه

تو هم بگو مادربزرگم کمی دلتنگی کرد اومدم پیشش بمونم

بعدا متاهل شم نمیشه پیشش باشم زیاد

خونه مادر بزرگت

حمایتت میکنن؟؟؟

شخصی هست حمایت کنه؟؟؟

بنظر من یه کاری کن

قاشق داغ بشه رو صورت بابات

اینجا یه سرچ بزنی وکیل تازه کار ک مشاوره رایگان بده هست

من استفاده کردم

برو پیگیری کن برای شکایت

کتکایی که زده و‌....

درخواست دیه کن

مبلغش کم میشه ولی خب

هر چیزی ک وکیل گفت میشه شکایت کرد

خصوصا بیرون انداختن از خونه ببین میشه یا ن

شکایت رسمی کن

یکم حاشیه و ابرو ریزی میشه توی خونه بین بابات و زن بابات

مجبور میشه دیگ درست رفتار کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پدرت نمیتونه بگهابرو ریزیهتو هم بگو مادربزرگم کمی دلتنگی کرد اومدم پیشش بمونمبعدا متاهل شم نمیشه پیش ...

بابام به فکر خودشه اصلا به فکر من و ابروم نیس بگه آبروریزی میش نگم به کسی 

آره خونه مامان بزرگم چون پشتمن بابام حرصش گرفته میگ اونا پرت میکنن 

آخه یکی نیست بگه مرتیکه تو منو دخترت نمیدونی اونا چه گناهی دارن

کار به شکایت برسه هیشکی پشتم نمی‌مونه 

فعلا اینجام نمی‌دونم چکار کنم تصمیم دارم وسایلم جمع کنم بیام از طرفی می‌دونم بابام زنش همه چیو میندازن گردن عمه عموهایم نمی‌خوام بخواطرم اونا تو دردسر بیفتن

کاش زودتر عروسی می‌گرفتم خسته شدم برم دیگ نمی‌رم خونه اونا 

من واقعا نمیدونم این پدر مادرا چرا اینقدر نالایق و ناشایست و مزخرفن بعضیاشونخیلی جامعه بهشون میدون د ...

خیلی مزخرف لیاقت هیچی ندارن 

تازه با این وضعیت مامان بزرگم چند سال پیش گفته دخترت بده بهم من نگه می‌دارم گفته نه 

بگو آخه تو که خرج نمیدی کتکم میزنی

خیلی مزخرف لیاقت هیچی ندارن تازه با این وضعیت مامان بزرگم چند سال پیش گفته دخترت بده بهم من نگه می‌د ...

مریضن اصلا. ایشالا بری خونه خودت مجبور نباشی ریختش هم ببینی دیگه

باز خوبه یه مادربزرگت هست و زورش میرسه و دلش مهربونه که میتونی پیشش بمونی

به نامزدت تا مجبور نشدی نگو، اگه هم لو رفت که رفته به درک

تو مقصر خر بازی های پدرت نیستی، بقیه آدمش نکردن که اینجوریبا فرزندش برخورد میکنه

مریضن اصلا. ایشالا بری خونه خودت مجبور نباشی ریختش هم ببینی دیگهباز خوبه یه مادربزرگت هست و زورش میر ...

برم نمیام مگه مریضم دستم داغ کردم چند سال جاش مونده که همیشه نگاه کنم یاد این روزا بیفتم 

اونا همیشه پشتم بودن وگرنه من کسی نداشتم نه پدر نه مادر نه برادر خواهرم که نداد خدا 

من نمی‌گم بابام لو نده