2777
2789
عنوان

دوست دارم کلی باغ بخرم

41 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا انقدر علاقه به خرید ملک دارم 

حالا فکر نکنید پول دارم بخرم نه اصلا ...یا فکرم نکنید که به جز یه خونه کلنگی چیزی دارم 

ولی من خیلی به خودم فشار میارم برای اینکه پولدار بشم .....

دوست ندارم زیر دست کسی باشم 

دوست دارم باغایی که  بعدا میخرم چیزایی که دوست دارم بکارم ........

شما به عنوان خانوم همبن علاقه هارو دارید 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

فقط یه اطاق میخوام خارج از تهران دلم گرفت پناه ببرم بهش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر به خونه های لوکس علاقه دارم

من به خونه های سنتی علاقه دارم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

فقط یه اطاق میخوام خارج از تهران دلم گرفت پناه ببرم بهش

😁ان شالله بخری

من اصلا بابام اینجوریه عاشق زمین و باغ و زیااااد داره من متنفرم متنفر

روحیات متفاوته 

روحیات متفاوته

عزیزم راجع به تاپیکتون که تعطیل شد ، کتاب حماسه حسینی آقای مطهری رو بخونین .فیدیبو نسخه الکترونیکیش رو داره... اونجا کامل همه چی رو توضیح میدن .یه سری شاخ و برگ و دروغ توسط روضه خونا به جریان اضافه شده و داستان پردازی شده

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز