2777
2789
عنوان

نامادری دخترم

473 بازدید | 30 پست

شوهر سابقم زن گرفته،هفته ایی یه بار دخترم پیش اونه،دخترم ۵ سالشه ،ساک و خجالتیه،امروز میگه مامان هر دفعه میرم خونه بابام ،زن بابام اول خودش آب میخوره بعد از دهن خودش و با لیوان خودش بهم آب میده،منم خجالت میکشم بگم نمیخام،یعنی اینقدر حرصم دراومده،من که مامانشم تا حالا از لیوان خودم آب ندادم دخترم 

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درسته اینو هرکس باید رعایت کنه ولی خیلیا براشون مهم نیست اصلا ،ب دخترت بگو محترمانه بهش بگه یه لیوان دیگه بده

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
اسمش نامادریه دیگه

من بچه های فامیل میان خونم بچه خواهرم ،بچه زن داداشم هروقت آب ازم خواستن این کارو نکردم ،لیوانای دهنی بچه ها رو به هم دیگه دادم ،همونم آب خالی حداقل زدم و دادم ولی از دهن خودم نه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
بهش یاد بده از حق خودش دفاع کنه خودت نمی‌خواد حرف بزنی به دخترت نشون بده چکار کنه

اووف اینقدر خجالتیه کفرم رو دراورده

مواظب باشین بچه رو کتک نزنه ممکنه حسادت کنه ب فرزندتون

میگه وقتی بابام رفته اینکارو کرده