2777
2789

من الان یازدهم انسانی 

۱۴۰۶ کنکور باید بدم باید حتماااا حقوق بیارم من 

برای حقوق رتبه چند میخواد ؟دانشگاه مثلا شهید بهشتی مثلا

من مشاور هم ندارم نمیدونم چی باید بخونم 

از الان دارم شروع میکنم قوییی 

فقط کتاب درسی بخونم ؟

کتاب تست چی بخرم یا کمک درسی 

هیچی نمیدونم چ غلطی کنم 

حتی چیکار کنم نهایی نمره بالا شم

تروخدا خواهرانه کمکم کنید

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

موفق باشی عزیزم

من تجربی بودم

یه نفرو میشناسم انسانی بوده الان برات تگش میکنم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

موفق باشی عزیزممن تجربی بودمیه نفرو میشناسم انسانی بوده الان برات تگش میکنم

مرسی عزیز دلم 😘😘😘

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا من خیلی نیاز دارم ب راهنماییتون

من مدرسمم از راه دور هست خیلی چرته 

بشدت بلاتکلیفم

@دختر_رنج‍  

سلااااام خانوم معلم چطوری عزیزم ؟ 😍❤️💫

چند وقته ازت خبر ندارم

چیکارا میکنی ؟ 💝

ان شالله از این مهر دانشجو معلمی دیگه 😁😍😍

منم که میخوام یه سال دیگه بمونم واسه فرهنگیان بخونم ان شالله همکارت شم 😁🫂 هدفم تغییر کرده

چخبر از تو

این دوستمون برای انسانی و رشتش راهنمایی میخواد بی زحمت راهنماییش کن ❤️

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

@دختر_رنج‍ سلااااام خانوم معلم چطوری عزیزم ؟ 😍❤️💫چند وقته ازت خبر ندارمچیکارا میکنی ؟ 💝ان شالله ...

سلاااممم ملکه جاننن 🐣💕🌸

قربونت برم من عزیزممم 

خوبم 😍😘🥰

من مطمئنم موفق میشیییی 🐣😍🩷🌸💕

خوشگلههه

حتما راهنماییش میکنممم

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

هدف من فرهنگیانه عزیزم 

ولی خب برای جفتش باید بخونی فرقی نداره 

اگه بخوام چند تا توصیه کنم بهت 

اینکه خیلییی بخون و تست بزن 

تست زیاد بزن خیلییی تاثیر داره . . .

یعنی من از تست زدن واقعا تاثیر مثبت زیادی گرفتم 

بعد از تست زدن بشین تحلیل کن 🐣🩷

جامعه شناسی و عربی و فنون از تراز بیارترین دروس انسانیه 

بجو اینا رو بجوووو خیلییی بخون 

مخصوصا فنون و عربی 

اصلا عربی تستاش کارس نداره بخدا حتی درک مطلبش که ازش غول ساختن 

من یادمه مصمم شده بودم برای درک مطلب زدن توی کنکور 

استادم گفته بود ولش کن سخته از خیرش بگذر

ولی من اصرار کردم و هررر شببب چندین درک مطلب کار میکردم

هررر شببب کار میکردم و دیگه اینقد کار کردم واسم اسون شد 

و توی کنکور هم به راحتی زدم همه اشو 

در مورد فنون هم آخخخ فنون که عشق منه با عشق میخوندم 

مهمترین مبحث : تاریخ ادبیات !!!

بجو این تاریخ ادبیات ها رو ، اینقد بخون که بدونی صفحه فلان چی نوشته !!!

بعدش هم قرابت معنایی مهمه من نشر الگو داشتم 

هم واسه قرابت هم واسه ارایه و هر شب دو صفحه ازش تست کار میکردم و واقعا تاثیر گذار بود . . 

برای کتاب هم من همه کتاب تستام مهر و ماه بودن و خیلی راضی بودم .

برای نهایی خوندن هم 

خوندن و حفظ کردن مروررر زیاااددد + حل نمونه سوال 

من اینجوری بودم که اگه دو روز فرجه داشت امتحان روز اول کامل کتاب رو میخوندم و تموم میکردم 

روز بعدی از صبح تا عصر بازم مرور و تا شب هم فقط نمونه سوال کار میکردم 

خوده همین نمونه سوال ها تا ۱۵ نمره رو تامین میکنه 🙌

دیگه یادم نمیاد باید چی بگم 

سوالی داشتی بپرس 

و فقط بخون .. .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

سلاااممم ملکه جاننن 🐣💕🌸قربونت برم من عزیزممم خوبم 😍😘🥰من مطمئنم موفق میشیییی 🐣😍🩷🌸💕خوشگلههه ...

به به سلام خانوم پر انرژی ، دختر شاعر 😍😍💝

قوربونت عزیزدلم

مرسی قشنگم ❤️❤️

ممنون لطف میکنی زیبا

آزمونای قلمچی رو حتما شرکت کن هر هفته ازمون بده

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
به به سلام خانوم پر انرژی ، دختر شاعر 😍😍💝قوربونت عزیزدلممرسی قشنگم ❤️❤️ممنون لطف میکنی زیبا

😘🩷🌸💕