2777
2789

یازدهم هستم کتاب تست بخرم ؟چی ؟

یا فقط کتاب مدرسه بخونم

روزی چند ساعت بخونم؟تمرکزم رو چیا باشه 

لطفا از تجربه هاتونو بگید

باید دانشگاه حقوق بیارم حتمااااا 

چطوری بخونم قشنگ‌ مشاور لازمه حتما؟

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

عزیزم تازع داری می‌پرسی شروع کنم یا ن؟😐

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقوق رشته تاپ انسانیه شک‌نکن‌که از همین الان باید قوی بخونی و روزانه تست بزنی،  چون خیلی رتبه خوبی میخواد من انسانی نبودم نمیدونم چه کتابایی خوبه ولی مطمئن باش باید از همین امشب شروع کنی

🩵💙💙🩵
عزیزم تازع داری می‌پرسی شروع کنم یا ن؟😐

خیلیم دیر نشده براش..

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

حقوق رشته تاپ انسانیه شک‌نکن‌که از همین الان باید قوی بخونی و روزانه تست بزنی، چون خیلی رتبه خوبی م ...

شروع کنم میشه واقعااا؟کاش بتونم نا امید نشم

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

از مشاوره مدرسه کمک بگیر اگه دارین

و اگه مدرست خوبه با اون پیش برو

از الان سعی کن درسا رو پیش خوانی کنی که کارت برا نهاییا راه بیوفته وقتی یکم راه افتادی تشریحی هارو شروع کن درسنامه کتابکار بخون تست بزن بازه شهریور تا مهر رو بعدشم ببین مدرسه چیکار میکنه طبق اون پیش برو

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

از مشاوره مدرسه کمک بگیر اگه دارینو اگه مدرست خوبه با اون پیش برواز الان سعی کن درسا رو پیش خوانی کن ...

مدرسم از راه دور هستش حیلییی بده هیچی نداره فقط پول میگیره 

من الان ۱۸ سالمه نمیدونم چ غلطی کنم چطور بخونم

تست هیچ وقت زود نیست

هر چی زودتر شروع کنی به نفعته

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥