2777
2789

من امپول زده بودم هفت تا فولیکول یالغ داشتم

شوهرم تحرک اسورمش پایین بود مورفولوژی یک درصد بود

من سه تا hmgو سه سینال اف زده بود دو هفته از امپول گذشته پری نشدم ولی علایم پری دارم بیبی زدم در جا دو خط افتاد میترسم به کیست تبدیل شده باشن یا اثر امپولا مثبت نشون بده تجریه دارید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از علائم اولیه بارداری اینکه دردای شبیه پریودی رو تحمل میکنی

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

اسی مبارکه برای منم دعا کن مامان شم اولین باره که از یکی میخوام اینو

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
یکی از علائم اولیه بارداری اینکه دردای شبیه پریودی رو تحمل میکنی

نه اشتباه محض مخصوصا برای کسایی که همیشه قبل پریود درد دارم آدم بدن خودشو می‌شناسه منم کلا بعد دو سه ماه بیخیال شدم قیدشو زدم الکی به خودت است س میدی از آخرم پریود 

ضاگه همیشه درد پریود داری الآنم همون درد و داری بدون پریودی الکی به خودت استرس نده همش الکیه ولی اگه ...

درد خفیف دارم عزیزم همراه نقخ البته خیلی وقتع زیر شکمم درد داره ترشحاتم خیلی زیاد شده ترشح سفید پنیری