2777
2789
عنوان

خانومه چپ چپ نگام کرد 🫠

80 بازدید | 4 پست

ذرت مکزیکی داشتیم میگرفتیم 

دست من بود  یه لیوان 

بعد چندتا بچه داشتن میرفتن مامانشون هم پشت سرشون بود 

بچه کوچیک بود شاید ۳ سالش 

بعد ذرت دید دست من اومد وایساد روبه روم آب دهنش قورت میداد 

منم با لبخند گفتم میخوری؟ 

دیدین مثلا با بچه ها با یه لحن بچگونه طور صحبت میکنن 

همینطوری گفتم 

یهو مامانش اومد چپ چپ نگا من کرد گفت نوش جان با حرص 

نامزدم گفت حقت بود چرا باهاش حرف زدی که اینطور رفتار کنه🤣🥲

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب راس میگه . شاید ناراحت شده به بچش تعارف کردی مادرش اگر صلاح میدونست واسه بچش میخرید

من نمیخاستم بهش بدم والا 

ولی صلاح میدونست یا نمیدونست به خودش مربوطه میتونست با لحن خوب بگه 

بعضیا مادر میشن انگار بقیه مردم همه دشمن بچه‌ی اینا هستن

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من نمیخاستم بهش بدم والا ولی صلاح میدونست یا نمیدونست به خودش مربوطه میتونست با لحن خوب بگه بعضیا ما ...

پس نمیخاستی بدی نباید تعارفم میکردی کارت بد بوده دیگه

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…