2777
2789
اینجوری که بدرد نمیخوره درمورد فیزیو تراپی نظرتون چیه ؟

مسیرش خیلیی طولانی و دیربازدهه

نمیدونم فقط از رشته خودم اطلاع دارم

ولی پیراها درامد نهاییشون کمتره قطعا و پرستیژ پزشکی رو ندارن اما زودتر به پول میرسن و مهاجرتشون راحت تره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

مسیرش خیلیی طولانی و دیربازدههنمیدونم فقط از رشته خودم اطلاع دارمولی پیراها درامد نهاییشون کمتره قطع ...

چه خوب .بر میگشتین بازم می رفتین پزشکی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا پزشکی الکی اسم در کرده واسه درامدادم اگه بره بازار کار کنه سی سالگی ممکنه میلیاردر بشه یا تو ...

نمیدونم چرا اخساس میکنم بچه پولدارا اکثرن میرن پزشکی میخونن یا پدرو مادرشون پزشک بوده اینا

با دندون پزشکی میشه به درامد بالا رسید تو جوانی؟ 

چه خوب .بر میگشتین بازم می رفتین پزشکی ؟

به خاطر یه سری دلایل و چیزایی که تجربه کردم بله

ولی به برادر خودم حتی توصیه نمیکنم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

نمیدونم چرا اخساس میکنم بچه پولدارا اکثرن میرن پزشکی میخونن یا پدرو مادرشون پزشک بوده اینابا دندون پ ...

نمیدونم حقیقتش

اونم یه عالم وسیله و وام و اینا میخواد تا بتونی مطب بزنی

میگن دندونپزشکا زودتر به درامد میرسن

ولی من اینجا دانشجوی دندون دیدم که مثلا رزیدنت هم بودن هنوز تو کلینیکای استاداشون کار میکردن

نمیدونم چرا اخساس میکنم بچه پولدارا اکثرن میرن پزشکی میخونن یا پدرو مادرشون پزشک بوده اینابا دندون پ ...

نه استارتر فکرت غلطه

پولدار زیاد داریم ولی همه پولدار نیستن

همه مدل آدمی هست

دانشجو هستین یا تموم کردین؟

تموم کردم

تازه دفاع کردم منتظرم کارای فارغ التحصیلی انجام شه شماره نظام بگیرم

نمیدونم حقیقتشاونم یه عالم وسیله و وام و اینا میخواد تا بتونی مطب بزنیمیگن دندونپزشکا زودتر به درامد ...

😑بنظرتون بهترین رشته از نظر درامد کدوم هست تو تجربی 

😑بنظرتون بهترین رشته از نظر درامد کدوم هست تو تجربی

به نظرم تو تجربی بهترین و سخترین رشته دندون و دارو و پزشکی هست

که همشون الان با تخصص به درامد بالا میرسن و یه عالم دنگ و فنگ داره

اگه خیلی دنبال درامدی و درست خوبه به نظرم برو حقوق بخون و ازمون وکالت بده شاید درامدت از صد تا جراح هم بیشتر بشه 

پزشکی خیلی ادمو فرسوده میکنه پزشو خانواده میدن ولی خود  طرف دهنش سرویس میشه میبینی که چقدر خودکشی میکنن جوش بده

یا گاهی مهندسی بخونی و زرنگ باشه و شرکت ثبت کنی بیشتر پولدار میشی حتی از پزشکی 

چه خوب بهترین رشته از نظر درامد تو تجربی کدومه ؟

تخصص های جراحی دار بالاترین درامد رو دارن ولی دیر

بعدشم دندون

تو پیراها اگه منظورته نمیدونم