2777
2789
عنوان

اونایی ک بدنسازی کار میکنن بیان🥲

87 بازدید | 15 پست

اگه رژیم باشی و بدنسازی کار کنی ولی تخم مرغ آب‌پز و سیب زمینی یعنی پروتئین بعد تمرین نخوری

بدنسازی اثر داره یا ن؟

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میترسم چاق تر بشم😐

اگه ورزش می‌کنی باید پروتئین بخوری وگرنه عضله از دست میدی اگه میخوای حجم بگیری باید پروتئین بخوری با کربوهیدرات زیاد اگه میخوای کات (چربیسوزی ) بازم باید پروتئین بخوری(کلا میزان پروتئین فرقی نمیکنه) و کمتر کربوهیدرات بخوری 

اگه حتی ورزشم نمیکنی بازم باید پروتئین بخوری 

در هر صورت باید پروتئین بخوری اگه بدن خوب میخوای

اگه ورزش می‌کنی باید پروتئین بخوری وگرنه عضله از دست میدی اگه میخوای حجم بگیری باید پروتئین بخوری با ...

اوکیه مرسی

اگه تمرینت عصره بجاش سینه مرغ بخور بخارپز 

صبحا میتونی بجا تخم‌مرغ رایس کیک و آجیل اینا هم بخوری بعد تمرین

ولی بازم تخم مرغ آب پز رو اگه تونستی برا صبحونه بخور ، سیب زمینی هم مثلا طرفای شام 

هرچند باید طبق برنامه ات بری هرچی که هس چون با ورزشا هم معمولا هماهنگه و برای ناحیه خاصیه

اگه تمرینت عصره بجاش سینه مرغ بخور بخارپز صبحا میتونی بجا تخم‌مرغ رایس کیک و آجیل اینا هم بخوری بعد ...

نه تو برنامم هست چجوری بخورم فقط میخواستم اگه میشه نخورم ک بهتر لاغر بشم😃

نه تو برنامم هست چجوری بخورم فقط میخواستم اگه میشه نخورم ک بهتر لاغر بشم😃

تخم مرغ بدون زرده بخور 

سیب زمینی نخور. کربوهیدرات داره چاق کنندس

اگه عضله سازیه باید کامل بخوریشون، لاغری باشه چیزی که گفتم ولی برای یک ماه اینطوری باشه ، بعدش تخم‌مرغو کامل بخور

ولی سیب زمینی نه