خانمها پسرم دوسال ونیمشه ولی هنوز کامل حرف نمیزنه در حد کلمه میگه دخترم تو سن این کامل حرف میزد نگرانشم
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
خب عزیزم دختر با پسر تو قضیه حرف زدن خیلی فرق دارن دختر خیلی زود تر حرف میزنه پسر من 3 سال و نیمگی ت ...
جدی
بچه ها مثل هم نیستند اگه در فهمیدن مشکلی نداره به نظرم نگران نباش ولی بیشتر باهاش حرف بزن و تو جمع ب ...
تو فهمیدن مشکلی نداره هر چیزی رو بهش میگم قشنگ میفهمه یا چیزی میخوام بهم میده
یادمه پسرم تا دو سال و نیم فقط کلمه میگفت و دو سه تا جمله کوتاه
بعده دو سال و نیم انگار یدفعه ای جملات براش انباکس شدن😂 یجوری پشت سرهم حرف میزد هممون میخندیدیم خیلی عجیب بود برام میگفتم اینا رو کجا قایم کرده بودی اخه