یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین اگر اشتباه نکنم شمار قبلاً تاپیکتو توی سایت دیدم همون موقع هم بهت گفتم گفتم فکر و خیال نکن خدایی نکرده یه وقت مشکلات عصبی و روانی میگیری یه وقت خدایی نکرده از فشاری که به مغزت میاد آلزایمر و اینا میگیری بعد اون وقت دیگه این پول به چه دردت میخوره حتی اگر خونت ۱۰ برابرم بشه به هیچ کارت نمیاد باز الان تاپیکتو دیدم توی سایت نمیدونم واقعاً چی بگم اگر نمیتونی این قضیه رو خودت به تنهایی باهاش کنار بیای هضم بکنی برو پیش مشاور
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تا من طلامو فروختم خونه خریدم خونه شد هیچ و پوچ طلا شد چند برابر اینم شانس من بود
عزیزم شانس تو نبود همه میدونن رشدی که تو طلا بوده و هست توی خونه نیست ....شما بدون فکر پیش رفتی البته بد هم نیست جنبه مثبت ماجرا رو ببین و هرچی بشینی فکر و خیال و حساب و کتاب کنی نه پولت برمیگرده ونه درست میشه فقط خودتی ک انرژی منفی میگیری و خداهم بابت این ناشکری ازت دلخور میشه ....حالا مثل من خوب بود ۳۰۰گرم طلام را دزد برد، اگه جای من بودی چیکار میکردی .خداروشکر کن که بازم داریشون ....
عزیزم شانس تو نبود همه میدونن رشدی که تو طلا بوده و هست توی خونه نیست ....شما بدون فکر پیش رفتی البت ...
نه عزیزم دو سال گیش هر گرم طلا 2 میلیون و 650 بود که من فروختم همون مسکنای مهر 950 میلیون بودن یعنی من همه طلامو فروختم رهن خونرم روش گذاشتم تونستم همون مسکن مهرو بخرم یهو تو این دو سال همه چی عوض شد خونه هیچ زشدی نداشت و طلا هر گرمش 3 برابر شد
من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤