2777
2789
عنوان

چطوری تو دو سه ماه زیاد لاغر شم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 47 پست
رژیم‌فستینگ‌بگیر۱۶ساعت فقط دمنوش و چای و قهوه و اب بدون قند و شیرینی جات۸ساعت فقط‌غذاهای رژیمی

اینو یبار امتحان کردم نتونستم ، انرژیمو میگیره نمیتونم درس بخونم

چن وقت طول کشید؟ دکتر چیا بهتون گفته بود؟

چیزی نگفت فقط حجم غذاهام کم شد  و سر ساعت غذا میخوردم پیاده روی هم میکردم 

من فکر کنم ۳ ماه ۱۵ کیلو کم کردم  

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فقط حذف قند و شیرینی عالی جواب میگیری کلا پف بدنت میخوابه کلی سایز و وزن کم میکنی

اره اینو قبول دارم ، کلا تنها چیزی که باعث چاقی من شد شیرینی زیاد و شام خوردن بیوقت بود

من دکتر تغذیه رفتم ۲ماهو نیم اول ۱۵کیلو کم کردم۲ماه و نیم دوم‌۵کیلوالانم وزنمو ثابت نگه داشتم

چقد عالییی 

دکتره چیا بهتون گفته بود؟ برنامه داده بود؟

چیزی نگفت فقط حجم غذاهام کم شد و سر ساعت غذا میخوردم پیاده روی هم میکردم من فکر کنم ۳ ماه ۱۵ کیلو ک ...

خوبه عالیه ، باید اراده کنم واقعا کم بخورم

قبلا اصلا اینطوری نبودم انقد غذام کم بود بدنمم لاغر بود عالی بودم ،تازگیا نمیدونم چرا اینطوری شدم نمیتونم جلوی میلمو بگیرم

چقد عالییی دکتره چیا بهتون گفته بود؟ برنامه داده بود؟

بله طبق برنامه پیش‌میرفتم

دمنوش با کاکائو تلخ یاچای با کاکائو تلخ

۱ق غ خ لوبیاسویا ۷عددمویز

خوراک

بزنج

همه چی داشتم آش سوپ

خوبه عالیه ، باید اراده کنم واقعا کم بخورمقبلا اصلا اینطوری نبودم انقد غذام کم بود بدنمم لاغر بود عا ...

اره واقعا میتونی  سخت نیست  قرص کروم هم جلو اشتها رو میگیره   chrom  البته دکتر بده بهتره خودسر نخور عزیز دلم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

بله طبق برنامه پیش‌میرفتمدمنوش با کاکائو تلخ یاچای با کاکائو تلخ۱ق غ خ لوبیاسویا ۷عددمویزخوراکبزنجهم ...

چقد خوبه ،کاش منم بتونم برم پیش دکتر

نمیدونم قبول کنن یا نه، کلا هرچی‌ میگم میگن فکرتو درگیر اینا نکن باید درس بخونی، ولی واقعا رو اعصابمه وزنم

عزیزم من چاق نبود ک‌بگم رژیم گرفتم لاغر شدم تنبلی تخمدان دارم برا همین چند ماهی رژیم و اصلاح سبک کردم 

خیلی لاغر شدم 

حذف قند مصنوعی.ترشیجات . نوشابه . فست فود آدامس  اینا 

کلا حذف کن بنظرم خیلی لاغر میشی 

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

[QUOTE=391293101]عزیزم من چاق نبود ک‌بگم رژیم گرفتم لاغر شدم تنبلی تخمدان دارم برا همین چند ماهی رژیم و اصلاح سبک کرد ...[/QUOTE

اره قبول دارم فقط باید اراده کنم یکم

مرسی از راهنماییت🙏🏻💕