2777
2789

بخدا هیچ دلسوزی نداریم با بچه کوچیک از اول زندگی با هم ساختیم تا الان ی مدتها زندگی خیلی با شغل اسنپ بهمون با بچه که سال دیگه مدرسه ی میشه فشار آورده این آخرین فرصت شغلیش هست توروخدا از ته دلتون دعا کنید برامون قبول بشه بخدا از نداری و فکر ی مدرسه ساده و تهیه خورد و خوراک جوانی برام نداشته اوضاعمون این روزا عجیب بهم ریخته همه امبدمون این چند ماه این کاره دعا کنید تا امید نسیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکرین شات گرفتم حتمااا سر نماز شب دعاتون میکنم اگر قابل باشم 🌱

دورتون بگردم شماها اینجا فرشته هستید بخدا دلم ب دعاتون گروه شاید من بنده یک گناهکاری باشم و خدا بخاطر شما نگاهی به من و زندگیم بکنه

خدا بزرگه اینو به قرعه نیک بگیر انشالله برات بچرخه چرخ زندگی ولی بعدش منو دعا کنمن برای هرکسی تا حال ...

به منمممم خیلی دعا کنید ۳ ساله به عشق یه رشته برای کنکور میخونم خیلی دلم شکسته🥺

دعا کنید رشته ای که میخوام قبول شم 

یا حتی اگه نشد یه رشته ای برم که شغل داشته باشه و به صلاحم باشه🥲🥺🙏

دورتون بگردم شماها اینجا فرشته هستید بخدا دلم ب دعاتون گروه شاید من بنده یک گناهکاری باشم و خدا بخاط ...

خانمی یه دعا هم میشناسم الان ذهنم اومد بهتون بگم 

خیلیا رو دیدم حاجت روا شده بودن باهاش 

استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو هر کی اگه بخونه به مدت ۲ ماه خدا بهش مال عظیم یا علم میده 

تو گوگل سرچ کن کامل برات میاره 

من از نی نی سایت یاد گرفتم

به منمممم خیلی دعا کنید ۳ ساله به عشق یه رشته برای کنکور میخونم خیلی دلم شکسته🥺دعا کنید رشته ای که ...

انشالله خداوند برای توهم دست به کار بشه بزنه برات اونی که میخوای رو 

هیچ دلشکسته ای نباشه الهی 

خدا بزرگه اینو به قرعه نیک بگیر انشالله برات بچرخه چرخ زندگی ولی بعدش منو دعا کنمن برای هرکسی تا حال ...

دورتون بگردم ببخشید دیر آمدم جواب بدم توروخدا حالا که دلتون پاچه برام دعا کنید الهی زندگیتون همیشه سبز باشه من اگر شوهرم میزنم فقط بخاطر بچه ام که واقعا معصومه جز ما هیچکس ندارن بخدا دلسوز

خانمی یه دعا هم میشناسم الان ذهنم اومد بهتون بگم خیلیا رو دیدم حاجت روا شده بودن باهاش استغفار ۴۰۰ ت ...

فدات شم چشم والا اینقدر فشار روحی روانی روم هست شاید باور نکنید اصلا دست و دلم ب کاری نمیره همش در حال التماس ب خخدا هستم ایشالا رو آزمون بر نمیگردونه 

دورتون بگردم ببخشید دیر آمدم جواب بدم توروخدا حالا که دلتون پاچه برام دعا کنید الهی زندگیتون همیشه س ...

فداتون بشم خدا نکنه انشالله که به حق همین ماه صفر گره کارتون باز میشه سریع خبر خوشحالی تو دریافت می‌کنی و دل بچه تون هم شاد میشه آمین