يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
پیاز فراوون، من گوشت نمیریزم اگه بریزی بهش میگن استنبولی، گوجه زیااااد میکس کن برنجم با همون آبش بزار تو قابلمه همه اینارو،یکم ک آبش کشیده شد چند تیکه کره بزار روش و دم کنی بزار، بزار دم بکشه
با سبزی و سالاددددد نوش جان کنننن
آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈