2777
2789

از روزی که خواستگاری کردن تا الان خیلی توهین کردن و خیلی تحقیرم کردن و من بی عقل حس میکردم جواب ندم و احترام نگه دارم بهتره ...خلاصه بعد از چند سال دیگه تحمل نکردم و حرف دلمو زدم اونا دعوایی راه انداختن و مقصرم بودن و من مجبور شدم حرفمو بزنم حالا قطع ارتباط کردم به خودم ب شوهرم به خانوادم کلییی توهین کردن و از همه بدتر آبروی شوهرمو بردن بخاطر اینکه دید حق با منه و بهش ثابت کردم من مقصر نیستم الان حدود یکسال هست که قهریم و رفتو آمد نداریم ولی همش عصابم خورده کنجکاومم ببینم پشتم چی میگن از قضاوت کردم میترسم و. کلی مسله دیگه شما چی قهر کردید؟؟؟چ عواقبی داشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع ارتباط با خانواده شوهر موافق نیستم میگم اگه یه روزی پدر و مادرشو از دست بده خانم مقصر میشه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
قطع ارتباط با خانواده شوهر موافق نیستم میگم اگه یه روزی پدر و مادرشو از دست بده خانم مقصر میشه

دقیقاا با شوهرم حرف زدم گفتم خدا می‌دونه ک‌ما مقصر نیستیم بگذر و رفتو آمد کن زنگ بزن 

ولی زنگ میزنه کسی جواب نمیده یا چند وقت پیش چن تا مراسم داشتن حتی به شوهرم نگفتن 

شوهرم میگه حالا با تو مشکل دارن پس چرا بخاطر هیچی قید منو زدن

[QUOTE=391288723]منم قطع رابطم چند ساله [/QUOTE راضی هستی

خیییلی زییاد  راضیم

ولی شوهرم اوایل خیلی گارد میگرفت اما به مرور تا فهمید حق با منه و بدیهای خونوادشم دید منو درک کرد و اذیتم نمیکنه 

فقط الان بم میگه تو اولویتمی وتو فقط برام میمونی

شوهرم از من شاکی تره چون با من دعوا کردن ولی کلی به شوهرم حرف زدن کلی ماجرای دیگه که آبروی شوهرم رفت

پس حالا که اونم از این قطع رابطه راضیه بیخیال باش . دنبال دردسری ؟ بهتر ...

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
خیییلی زییاد راضیمولی شوهرم اوایل خیلی گارد میگرفت اما به مرور تا فهمید حق با منه و بدیهای خونوادشم ...

شوهرم منم حرفی نمیزنع ولی میکنم اذیت میشه و از همه مهم تر فردا خدایی نکرده اتفاقی بیفته دنبال مقصرن