2777
2789

میفروشه خیلی هم تمیز و با کیفیت بنده خدا بازم فروش نداره چون اجاره نمیده سعی کرده کمترین سود و بگیره دلم براش میسوزه میگه روزی یکی فروش دارم --براش دعا کنید موفق بشه خدا خیرتون بده 

انقد ارزون هم باعث میشه بقیه فکر کنن کیفیت پیتزایی که درست میکنه خوب نیس بخاطر همین شاید نمیخرن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم بنده خدا میگه گفتم سود نگیرم زیاد

پر روزی باشن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مگفتم براش ی کار ی کنم حداقل بچه های اینجا براش دعای خیر کنن

دست گلت درد نکنه مهربون

عزیزززممم 

من سر نماز شبم حتمااا براشون دعا میکنم اگه قابل باشم 

ولی ایشونم تو شهر تبلیغ کنن 

اگه اداره ای هست 

یا تبلیغشونو چاپ کنن این ور اون ور بزنن 

اگه شهرشون پیج داره درخواست بدن تو پیج تبلیغ کنن و..‌ 

همه جا بگن با تبلیغ و... پیتزا رو ۱۰۰ میدن تا مشتری زیاد شه 

چالش اینستایی برن و سعی کنن تو شهر معروف شن

بهشون بگید نماز صبحم بخونه اول وقت