بچه ها به من گفتن خونه پدرم طلسم خیلی قوی هست که حتی کسی که مهمان هم هست میاد روش اثر میذاره ،بماند که روی ما بچه ها چقد اثر گذاشته،حالا من چنبار زیارت عاشورا وسوره بقره با صوت پخش کردم خونه پدرم ،پدرم یهو حالش بد شد طوری که هر بار بردیمش بیمارستان،الان دیگه میترسم زیارت عاشورا رو خودم بخونم میترسم حالش بد شه،تو خونه هم زمان مجردیم صدای دویدن یا یورتمه اسب میومد همیشه من میگفتم حتما بچه های همساین درحالیه میدونسم از سقف میاد و ساعت ۳نصف شب همسایه خوابه ،الان بنظرتون من برای دفع غیر ارگانیک چیکار کنم ؟دعا نویس نمیخام برم بدترش میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگم میخندین اونو برای خودم گرفتم وحشتناک روانی شدم شوهرمو دوس داشتم بزنم اخرش فهمیدم از اونه دادم به آب کلا همه چی عادی شد،براهمین میترسم بگیرم جای مطمعن هم نمیشناسم سفارش بذم