2777
2789
عنوان

تجربه ماورایی

168 بازدید | 16 پست

بچه ها به من گفتن خونه پدرم طلسم خیلی قوی هست که حتی کسی که مهمان هم هست میاد روش اثر میذاره ،بماند که روی ما بچه ها چقد اثر گذاشته،حالا من چنبار زیارت عاشورا و‌سوره بقره با صوت پخش کردم خونه پدرم ،پدرم یهو حالش بد شد طوری که هر بار بردیمش بیمارستان،الان دیگه میترسم زیارت عاشورا رو خودم بخونم میترسم حالش بد شه،تو خونه هم زمان مجردیم صدای دویدن یا یورتمه اسب میومد همیشه من میگفتم حتما بچه های همساین درحالیه میدونسم از سقف میاد و ساعت ۳نصف شب همسایه خوابه ،الان بنظرتون من برای دفع غیر ارگانیک چیکار کنم ؟دعا نویس نمیخام برم بدترش میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد بگیر برای بابات

بگم میخندین اونو برای خودم گرفتم وحشتناک روانی شدم شوهرمو دوس داشتم بزنم اخرش فهمیدم از اونه دادم به آب کلا همه چی عادی شد،براهمین میترسم بگیرم جای مطمعن هم نمیشناسم سفارش بذم

من شنیدم اگر دعا رو پیدا کردید داخل آب روان رها کنید و هنگام رها کردن چهارقل رو بخونید 

و بهتر با فرادی که علمش رو دارن صحبت کنی چندتا پیج اینستا دارم که علمش رو دارن خواستی درخواست بده بهت بگم 

حسبنا الله و نعم الوکیل 🫀

من شنیدم اگر دعا رو پیدا کردید داخل آب روان رها کنید و هنگام رها کردن چهارقل رو بخونید و بهتر با فرا ...

دعا رو پیدا نکردیم ولی از وجودش مطمعنم چون قبلا از خونمون دعا پیدا شده ،نمیدونم اصلا چیکار کنم

بگم میخندین اونو برای خودم گرفتم وحشتناک روانی شدم شوهرمو دوس داشتم بزنم اخرش فهمیدم از اونه دادم به ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ان شالله ک راهی پیدا میکنید

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

دعا رو پیدا نکردیم ولی از وجودش مطمعنم چون قبلا از خونمون دعا پیدا شده ،نمیدونم اصلا چیکار کنم

آها راستی تعریف حرز امام جواد شنیدم میخواهید بگیرید و حرز آبی دجانه که اجنه رو دور می‌کنه ولی بازم میگم با کس که علمش رو داره حرف بزن 

حسبنا الله و نعم الوکیل 🫀

من حرز دارم طلسم باطل نکرد

𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸