2777
2789

سلام من فقط يه بار تو تابستون يه مدرسه كار سيستمي ميكردم و امروز شركتي كه مال دوست مامانم بود و  معرفي شده بودم شروع به كار كردم ( بعد من كارم حسابداريه و پدرمم حسابدار حرفه اي هست كه ايشون حساباي گذشته اين شركت رو جمع اوري و حسابداري كردن كه من مال 1404 انجام بدم برام سبك تر باشه . پدرمم چند روز پيش اومد خونمون و توضيحي به شوهرم از كارم داد بعد حالا شوهر من گير داده پدر مادرت دخالت كردن تو زندگيمون و همش دخالت ميكنن 🥺بيچاره اونا كه جز لطف و محبت واقعا كاري نميكنن. بهش ميگم اخه چرا اين فكرو ميكني   ميگه واسه زن من كار پيدا كردن گفتم چه اشكالي داره بعدم من خودم گفتم ميام و چي از اين بهتر شركت اشنا هست ميشماسيمشون . الانم اومدم خونه حرفي اول نميزد و اخلاق خوشي نداشت زياد . منكه اون از سر كار مياد هميشه ميرم استقبالش و  اخلاق خوب و خوش....هعي  بازم شكر . تازه اومدم نگفتم امروز پدر مادرم روز اولي اونجا بودن حتي يه عكس از خومو و ميزم داشتم گفت كي گرفته بهش نگفتم مادرم گرفته .اينم بگم كه پدرم قراره چون من كار اولم هست يه روزايي بياد اونجا و چك كنيم در كنار هم حسابا رو . 

بازم خدايا شكرت 

دلم شوره چيكار كنم بنظرتون .باهش حرف زدم كه اشتباه فكر ميكني ولي ميدونم چي تو دلشه 🥺امان از اخلاقش

مگه حق اشتغال ازش نگرفتی موقع عقد؟ 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم اتفاقا . ولي با اينكار و اين شركت مشكل داره ميگه خانوادت دخالت ميكنن اونا معرفي كردن.. امان از ...

پس بگو سیکتو بزن راجع ب شغل من نظر نده😐

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

اونو كه خب بالاخره ترجيح ميده نرم سر كار ولي الان با اونجا مشكل داره ميگه دخالت كردن

خب همون دیگه کلا دوست نداره بری سر کار چون اون کار رو خانواده برات پیدا کردن حس می کنه کارشون دخالت بوده

اين حسو واقعا داره . ممنونم بهش ميگم البته اگه خودشوهم نگيره كه چاره اي نيست😅

همش یه دونه حرف کافی نیست و باید کلی دلداریش بدی فعلا پز خودتو نده و از کارت هیچی نگو اگر هم پرسید بگو شکر خوبه و... 

پس بگو سیکتو بزن راجع ب شغل من نظر نده😐

ميگه نظر من برات مهم نيست . بعدم ميگه تا چقدر ميري اصلا . بعدم ميگم اصلا اين طوري فكر نكن نبايد مشكلي داشته باشي حالا هر چقدر برم

بگو یه کار بهتر و امن تر پیدا کردی برام من از اینجا استفا میدم

فعلا هم تا اون موقع جیک جیک نکن 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ميگه نظر من برات مهم نيست . بعدم ميگه تا چقدر ميري اصلا . بعدم ميگم اصلا اين طوري فكر نكن نبايد مشكل ...

بگو تو نظرت اینه من سر کار نرم بشینم تو خونه؟ اگه همچین نظری داری اره برام مهم نیس اگه هم مشکلت با این شغله که خودت برام پیدا کن یکی دیگه تا وقتی تو  یه شغل بهتری پیدا کنی من میرم اینجا

همش یه دونه حرف کافی نیست و باید کلی دلداریش بدی فعلا پز خودتو نده و از کارت هیچی نگو اگر هم پرسید ب ...

فقط خدا كنه و ذهنش درست شه كه ميگه دخالت ميكننن اوايل زندگي اين طور بود بعد كه مسئله اي نبود مشكلي هم نبود فك كردم ديگه درست شده البته سر مهموني رفتنم گاهي مشكل داشتيم يموقع ميگفت چرا فلاني دعوت كرده اينا به ما اطلاع دادن🥺با مهموني كلا مشكل داره يموقع  . محض رضاي خدا خواستگاري ميگفتين . بازم شكر 

اتفاقا همسرتون باید ممنون پدرتون باشند که هم کمکتون کردن برای پیدا کردن شغل و هم حماییتون می کنند که کم کم مهارت پیدا کنید. چی از این بهتر...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم