2777
2789
عنوان

از شدت نارحتی دستم خونی شد

68 بازدید | 5 پست

با مادرم حرف زدم بخداا هرروز بهش زنگ‌میزنم هفته دو بار میرم پیششون کاراشو انجام میدن پادرد و کمر درد داره اما در حدی نیست نتونه هیچ کاری کنه 

ولی تنها کارش طعنه زدنه تیکه پروندنه خدااا برامون نگهش داره ولی امروز انقددددر گفت وا شماا دو نفرین ۲۰ نان چرا میخرین منم‌گفتم مامان من و شوهرم واقعا زیاده مصرف نونمون نه نهه دروغ میگی خب باشه اینبار ۱۰۰ نون بخرین همشو بخورین ادم یه ماشلله ی چیزی میگه

بخدا هیچوقت از دست هیچ کسی انقدز عصبی نمیشم 

مامانم خیلییی باعث میشه عصبی بشم بخاطر این رفتاراش از رفتن ب خونشون از زنگ زدن بهش زده شدم

انقدر عصبی شدم ناخنم رفت تو گوشت انگشتم زخمی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم امیدوارم مادرت انقدر عصبیت کنه ک از شدت عصبانیت ناخنتو فشار بدی تو گوشت انگشتات امیدواااا ...

مادرم خیلی بیشتر عصبانیم کرده یه لحظه گفتی برا خوردن نون زیاد بگه ماشاالله خندم گرفت بازم ببخشید عزیزم

چی بگم خانواده ها ی وقتایی احساس گناه به بچه هاشون میدن یا اینکه تو احساس کنی وظیفته 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
مادرم خیلی بیشتر عصبانیم کرده یه لحظه گفتی برا خوردن نون زیاد بگه ماشاالله خندم گرفت بازم ببخشید عزی ...

راست میگی اما این ی مورد از رفتاریه ک مادرم باهامون داره اصلا حرف زدن د طعنه زدنش بیش از حد من خدایی ادم دیدم با سن و سال مادرم حرف میزنن نمیزارن آب تو دلت تکون بخوره