2777
2789
عنوان

رویا فروشی یا واقعیت

124 بازدید | 15 پست

خانوما واقعا به نظرتون نیاز دارم

با رتبه و کارنامه ای که من دارم رشته‌ی درستی قبول نمیشم من

اما مرکزی هست توی اینستا شاید دیده باشین( شفیعی) 

میگه قبولت میکنم اونم رشته های خوب مثل بینایی سنجی شنوایی سنجی و دیگر پیراپزشکی ها. دیگ نمیدونم رویا میفروشه یا واقعیت

واقعا نمیدونم چیکارکنم. بمونم پشت کنکور یا همین امسال برم. به کارنامه و نمره هامم نمیاد بخواد چیز خوبی بیارم. از طرفی اگه بخوام بمونم برا رشته فیزیو و دندون هست یا نهایت بینایی سنجی. پشت کنکور موندنم خیلی سخته من همین الانش نمیشینم درست بخونم. از وضعیت مالی و خرجم ک خودتون میدونین

وضع خیلی کلافه کننده ایه:))

نظر و تجربه شما چیه؟:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۴۰۰

کلاه برداری عزیزم پارسال میگفت باتراز 4000پرستاری بیار6000پزشکی به قران دروغ میگن فقط میخوان سربچه هارو کلاه بزارن این تراز باسهمیه25درصد پرستاری ازادمیده دیگه خودت فکرکن

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

کلاه برداری عزیزم پارسال میگفت باتراز 4000پرستاری بیار6000پزشکی به قران دروغ میگن فقط میخوان سربچه ه ...

شما خودت پیششون انتخاب رشته کردی؟ 

نمیدونم حقیقتا 

اگه هم دروغ میگه قشنگ دروغ میگه

شما خودت پیششون انتخاب رشته کردی؟ نمیدونم حقیقتا اگه هم دروغ میگه قشنگ دروغ میگه

معلومه که نه پولمو بریزم دور

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

شما خودت پیششون انتخاب رشته کردی؟ نمیدونم حقیقتا اگه هم دروغ میگه قشنگ دروغ میگه

قشنگ دروغ نمیگه بقیه ساده فرض میکنن  

میشه بدونم چیکار کردین

من ترازم 8400بود موندم پشت