2777
2789

سلام عشقا❤️❤️

چند شب پیش ، خونه باغ پدرشوهرم بودیم

صحبت از گوشت شد 

مادرشوهرم گفت ما کلا گوشت بوقلمون میخریم 

برای سن ما ضررش کمتره

فقط برا ابگوشت ، گوسفندی میگیریم

و روو به من گفت ، شمام بوقلمون بگیرین ، خیلی مزه ش خوبه 

گفت من تو خورشتام و ماکارونی هم بوقلمون میریزم

من خودم بشخصه از طعم بوقلمون خوشم نمیاد 

یه گوشت معمولیه برام

و هیچ وقت عطر گوسفندی رو نداره 

به منم میگفت از این به بعد بوقلمون بگیرین 

حالا جای من باشین رک میگین که نه من از طعم بوقلمون خوشم نمیاد؟

من هی اره اره کردم که تو ذوقش نخوره، چون بالاخره با همون بوقلمون برا ماها غذا درست میکنه

شما باشین رک میگین دوس ندارین طعم بوقلمونو یا تایید ظاهری میکنین مثل من؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نمیگم نمیاد یخچال منو چک کنه

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

اگه بازم گفت میگم من طعم گوشت گوسفندی رو ترجیح میدم ولی چشم، امتحان میکنم ببینم چطوری میشه 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه داری؟؟

اگه داری بنداز گردنش بگو بچه نمیخوره دوست نداره

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من دلم نیومد رک تو صورتش بگم طعم بوقلمونو دوس ندارمخب بعدها که بخواد مارو دعوت کنه ته ذهنش اینه عروس ...

اره همون بهتر نگفتی

بعد اگه بازم با بوقلمون درست میکرد هی اعصابت خورد میشد که من که بهش گفتم دوست ندارم چرا بازم داره با بوقلمون برامون غذا درست میکنه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
صحبت سر چک کردن یخچال نیسصحبت سر رک بودن و یا تایید کردن ظاهریه

رد میشم نه تایید نه بحث

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

نه هیچی نمیگم نهایتش اگه دوست ندارم برای خونه ی خودم نمی خرم به اونم چیزی نمیگم. 

کار درستی کردی که نگفتی گوشت بوقلمون دوس نداری. من خودم به شخصه اگه جایی برم حتی غذایی باشه که دوست ندارم رو درست کرده باشن می خورم چون شاید طرف  فقط مواد همون غذا رو داشته و برای پخت همون هم زحمت کشیده 

بچه داری؟؟اگه داری بنداز گردنش بگو بچه نمیخوره دوست نداره

نه ندارم

من اصلا بد غذا نیستم

با یه وعده در هفته که خونه اونا هستیم مشکلی با طعم غذا ندارم 

این موضوع مثال بود که ببینم بقبه تو این موارد رک میگن یا تایید ظاهری میکنن

من نمیتونم رک باشم اخه