2777
2789
عنوان

به دوست پسرم علاقه ای ندارم

99 بازدید | 13 پست

تازه آشنا شدیم همکار سابقه فقط پشت تلفن بوده میخواد همو ببینیم ولی من میخواستم فقط دوست بمونیم چون از لحاظ ظاهری واسم زیاد جذاب نیست و هیچ تمایلی بهش ندارم و این دختر ۱۴ ساله است هوس لواشک و یخمک میکنه با اینکه ۲۵ سالشه و کارش دکوراسیون داخلی نمیدونم همش پشت تلفن لاس میزنه و ایتا و هی دوست دخترم و رابطه و اینا میگه منم زیاد چیزی نگفتم نمیدونم بیارم تو روش یا ولش کنم به حال خودش اینم بگم خیلی تنهام حتی دوستی ندارم تلفنی باهاش حرف بزنم اینم از سر اجباره

شوهر رو ب اجبار مي مونن ولي ديگه دوستي چرا اخه! مجبور نيستي بخدا

اخه حس میکنم یک روزی به درد میخوره بنظرت چطوری بهش بگم ما فقط دوستیم آخه خودم چند بار سوتی دادم بهش زنگ میزدم چون احساس تنهایی میکردم دوست داشتم با یکی حرف بزنم حالا جوابم نداد هیچ هروقت حوصلش میاد زنگ میزنه نمیدونممم کلا بهم بزنم یا به عنوان ساید نگهش دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حس میکنم یک روزی به درد میخوره بنظرت چطوری بهش بگم ما فقط دوستیم آخه خودم چند بار سوتی دادم بهش ...

صادقانه بهش بگو اين رابطه در همين حد برا من معقول و كافي هست 

تمايلي ب صميمت بيشتر ندارم

بخاطر تنهايي ب ادماي نادرست پناه نبر

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

امطمعن نیستم ولی شنیدم میگن کسی که اعتیاد داره زیاد هوس لواشک و هله هوله میکنن و همینطور زیاد ماست میخورن 😐😂😂

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

صادقانه بهش بگو اين رابطه در همين حد برا من معقول و كافي هست تمايلي ب صميمت بيشتر ندارمبخاطر تنهايي ...

آره یک طوری باید باهاش حرف بزنم.ولی آذر خیلی رو مخمه این تنهایی بنظرت چطوری باهاش کنار بیام؟؟؟؟؟ ۱۸ سالمه امسال کنکور دادم از همکلاسی و دوست و رفیق و آشنا....هیچکسو ندارم رسما حتی در حد چت و اینا یک بار به دوست صمیمی دبستانم پناه بردم اونم بعد یک دیدار کلا هیچ حرفی باهم نزدیم . میترسم تا آخرش همینطوری بمونه تازه هرچی سنت میره بالاتر دوستی با آدما سخت تر میشه . نمیدونم تقصیر منه یا کی