2777
2789
عنوان

خانواده ضعیف و ازدواج

301 بازدید | 16 پست

به دختر ۲۹ ساله مجردم که خانوادم وضعشون ضعیفه از نظر مالی و تحصیلاتی ولی ادمای شریفی هستن ولی اوضاع خونمون زیاد جالب نیست از نظر ظاهری منم تو شرایطی نیستم الان بتونم به خونه برسم چون برای اینده خودم پس انداز میکنم میدونم خانوادم نمیتونن حمایتم کنن  

خودم شاغل هستم دانشگاه خوب درس خوندم چهره و هیکلم خوبه به خودم میرسم جوری که بیرون فک میکنن از خانواده پولداریم 

ولی خب واقعیت این نیس و بخاطر همین مسائل اعتماد بنفسم اومده پایین کیس خوب نیس حتی کیسای معمولی و پایینترم میان خونه میرن دنبال کارشون 

منم سنم دیگه بالا رفتع موندم و خستم و دلم میخواد با یه ادم خوب ازدواج کنم از تنهایی خیلی خستم کسی تو شرایط من بوده؟ چیکار کردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من خوندم یه دکتر ضعیف ۲۹ساله ام 😑هیچی توکل کن به خدا از خودش کمک بخواه .دیدم طرف نه پول داشته ن ...

چرت خدا وصل نمیشه به ادم 

من بشخصه تو یه ماه رمضان ده سوره رو چله گرفتم با صدای بلند میخوندم مامانم از تو سالن گریه میکرد بخاطر هنوز که هنوز به سه چهار سال مشکلم حل نشده و دارم دیوانه میشم دیگه راه وصل شدن اگر نیست چیه !،!؟

چرت خدا وصل نمیشه به ادم من بشخصه تو یه ماه رمضان ده سوره رو چله گرفتم با صدای بلند میخوندم مامانم ا ...

برو جایی که بقیه ببیننت،شاغلی ؟داخل جامعه حضور فعال داشته باش .حالا در کل شوهرم چیز مهمی نیست خودت اینقدر درگیر نکن زندگیتو بکن به وقتش آدم خوب میاد سر راهت .استاد ما دوازده سال از من بزرگ تر بود به من میگفت دخترم .اصلا از ازدواج ناامید بود .چهل و چهار سالگی ازدواج کرد با یه مرد عالی الان دو تا بچه هم دارن .تازه استادمون یه دختر از یه روستا محروم بود 

چرت خدا وصل نمیشه به ادم من بشخصه تو یه ماه رمضان ده سوره رو چله گرفتم با صدای بلند میخوندم مامانم ا ...

اره بنظر منم این حرفا نیس 

منم چند ساله همه جوره بهش رو زدم تغیری نمیکنه اوضاعم

برو جایی که بقیه ببیننت،شاغلی ؟داخل جامعه حضور فعال داشته باش .حالا در کل شوهرم چیز مهمی نیست خودت ا ...

انرژی دادی بهم واقعیت اینکه از نظر خونه و زندگی ضعیفم البته خاتواده کم جمعیت فقط من و مادرم هستیم اما خودم از نظر مالی بد نیستم یه شغل هنری دارم و درآمدم بد نیست اما شغلم تو جامعه نیست نمیدونم خیلی بی انگیزه م قیافه م خوبه 

اسی مجبور نیستی همون اول بگی بین خونتون ۲،۳بار بیرون همو ببینید بعد همون جلسات یکی دو ماه میکشه اگه دیدی ادم خوبیه تو اون مدت به خونه زندگیتون برس

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
انرژی دادی بهم واقعیت اینکه از نظر خونه و زندگی ضعیفم البته خاتواده کم جمعیت فقط من و مادرم هستیم ام ...

به خدا شما بهترین  .من خودم بیست سالگی ازدواج کردم نشد اصلا دنبال آرزوهام برم .همه اش شوهرم و بچه ... عمرا بزارم دخترام تا قبل سی ازدواج کنن چون می‌دونم اذیت میشن خیلی .اول باید مستقل باشی حتی بلد باشی چه طور به خودت آرامش بدی بعد می تونی یه ازدواج موفق داشته باشی .این که نابلد و تا پخته وارد زندگی بشی واقعا زجره .هم واسه خودت هم طرف مقابل .من الان سی سالمه تازه دارم زندگی کردن یاد می گیرم قبلش داخل حال و هوای بچگی بودم فقط 🥲 

عزیزم اگه شرایطشو دارین جابجا بشین یعنی اگر منزل شخصی دارین بدین اجاره خودتون برین یه محله دیگه اجاره نشینی

منم شرایطم همین بود واقعا جواب داد 

بالاخره محله جدید ادمای جدید و خدا چاره سازه

تازه من ۱۱ سال پیش تو سن ۲۹ ازدواج کردم ک کمتر دختری تا اون سن مجرد میموند الان ک خیلی عادیه

طبق گفته خودت میان خونتون وبعد میرن پس اول باید به خونه زندگیتون برسی وام بردار خونه رو سروسامان بده ...

خوب اگه کلی پول خرج کنه به خونشون بعد باز برن برنگردن چی؟ بهتر اینه که چند جلسه بیرون هم و ببینن اگه دید طرف ادم خوبیه به خونشون برسه اونا بیان خونه

خودمم میخوام همین کارو کنم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
عزیزم اگه شرایطشو دارین جابجا بشین یعنی اگر منزل شخصی دارین بدین اجاره خودتون برین یه محله دیگه اجار ...

کاش خانواده منم اندازه سر سوزن دلشون به ما می سوخت چه برسه خونه عوض کردن🥲